geohot nu va updata blacksn0w/blackra1n pentru firmware 3.1.3

Acum aproape o ora geohot si-a intarit pozitia adoptata initial in legatura cu firmware 3.1.3 prin cateva mesaje pe Twitter in care spunea din nou ca nu va exista nici un update pentru programele sale de jailbreak/unlock pentru a le face compatibile cu firmware 3.1.3.

In opinia sa, si a mai tuturor, firmware 3.1.3 nu aduce decat blocarea exploit-urilor folosite pentru jailbreak/unlock si recomanda tuturor celor care nu au facut inca update sa ramana la firmware 3.1.2 pentru ca n-au nimic de pierdut decat posibilitatea de a-si decoda telefoanele prea curand.

Stim cu totii ca geohot este putin temperamental insa cand vine vorba de munca este unul dintre cei mai buni developeri de software pentru jailbreak-ul/decodarea iPhone/iPod Touch-ului si se pare ca de data aceasta refuza sa creeze/updateze software-ul existent pentru un firmware update care nu aduce nici cel mai mic beneficiu utilizatorilor de iPhone.

In consecinta, daca pana acum inca mai asteptati ceva de la el, sper ca aceste ultime anunturi sa va fi lamurit de tot cu privire la intentiile lui geohot in legatura cu firmware 3.1.3.

Articolul precedentApple baneaza hackerii din AppStore
Articolul următor1Password Pro 2.3 update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.