iPhone OS 4.0 beta disponibil pentru download

Apple tocmai a facut disponibila versiunea beta a iPhone OS 4.0 pentru developeri asa ca daca esti un developer mergi in cotul tau de pe site-ul Apple sectiunea developer pentru a-l downloada. Aceasta versiune beta a iPhone OS functioneaza DOAR pentru cei care au un telefonul inscris intr-un cont al unui developer, deci NU incercati sa il instalati deoarece NU va functiona.

Pana acum lumea a raportat ca aceasta versiune beta are cateva probleme asa ca daca aveti posibilitatea de a o  instala eu va recomand sa mai asteptati o zi, doua pana se limpezesc apele. Pana maine sunt sigur ca va aparea si pe torrente versiunea beta asa ca aveti mare grija sa nu o instalati inca!

Articolul precedentiPhone OS 4.0 – noutatile
Articolul următorVideos cu cateva features din iPhone OS 4.0
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.