Prima Pagina deblocare Noutati despre solutia de unlock pentru iPhone

Noutati despre solutia de unlock pentru iPhone

Daca nu ati fost prin preajma astazi atunci mai mult ca sigur ati pierdut anunturile referitoare la noua solutie de unlock pentru iPhone. Astazi la amiaza MuscleNerd s-a certat cu membrii Chronic Dev Team si, probabil, din orgoliu a anuntat un termen pentru lansarea noii solutii de unlock pentru iPhone. Dev Team nu intentioneaza sa lanseze aceasta solutie de unlock pana cand iOS 4.3 va fi disponibil in iTunes si conform ultimelor zvonuri va trebui sa asteptati pana in martie daca doriti sa va deblocati terminalele. Pe 3 februarie Apple va lansa iPhone 4 CDMA pentru Verizon si ar trebui sa apara iOS 4.2.5 odata cu el, deci nu cred ca iOS 4.3 va fi lansat pe 3 februarie, mai ales ca abia a aparut prima versiune beta a asa.

Noua solutie de va fi disponibila pentru toata lumea cand va decide Dev Team ca e “safe” sa o lanseze si probabil va face decodare baseband-urilor din iOS 4.1/4.2.1/4.3, altfel nu`mi imagine de ce ar mai tine-o blocata de atat timp.

 • Share it please!

 • inca 2 luni ? astia sunt nebuni…

 • Tudor

  Marea problema este ca ei nu mai au aproape sigur nici o solutie de decodare. Acum au gasit o scuza sperand ca vor gasi ceva in 2 luni.

 • alien

  mda… un articol interesant mi-a trezit un sentiment de deja-vu… daca cei de apple vor sa renunte la butonul home, atunci jb-ul v-a fii mult mai greu de facut. daca si acuma in perioada ios-ului 4 o ducem asa de greu… va dati seama daca in vara noul iphone va fii fara butonul home. cred ca jb-ul si zilel lui de glorie apun la fel ca si in cazul psp-ului. geohotz e in procese pt o slutie de jb care nu-ti permite nici macar sa poti rula jocuri… care mare lucru nu face, dar cei de la sony s-a miscat rapid… hasan sau fazan sau cum il cheam si echipa se cearta aiurea cu alti copii … si nu rezolva absolut nimic. e ceea mai lunga perioada de asteptare… si eu personal cred ca de la vara, daca iphone 5 apare fara butonul home, am sa ma orientez spre android.

 • Petre

  Niste pacalici depasiti de situatie si care inca se doresc a ramane pe “val” Vremea le-a trecut, sunt depasiti de situatie si se cearta intre ei ca niste mascarici, ce de fapt si sunt.Lumea sa saturat de infinitele lor discutii.
  Pai versiunea 4.2 era in beta, ha-ha acum amar de vreme si se bateau cu caramida in piept ca au deja solutii de jailbreak, decodare si toate alea.Imediat vine urmatoarea si ei nu a facut mai nimic.Parca daca-mi aduc aminte ca mai si postasera cu mare valva data limita Craciunul.Gata, la gara cu ei.
  Ori Geohot face ceva ori de la pacalicii astia nu mai vedem nimic competent.
  Sanatate si virtute sa avem ce bea si….

 • ccc

  Tot ce pot sa va spun este ca aseara am instalat fw 4.3 beta 1 si merge foarte bine pe iPhone 4 (pacat ca nu o sa mai avem cum sa folosim iPhon’urile si celelalte gadget’uri la adevarata lor capacitate)…pacat…pacat!

 • val

  Trezirea baieti! Rasfoiti forumul zaone si o sa gasiti parerea mea de acuma cateva luni! Nu mai aveti nici o scuza, toti operatorii din Romania au in oferta lor iPhone 4, sau 3GS, cumparati un iPhone de la operatorul pe care il doriti sau cumparati un iPhone neverloked si terminati cu prostiile. Dev Team, Chronic Dev Team, Geohot si altii nu au nici o obligatie sa scoata pe piata solutii de jailbrek si unlock moca. Eu personal cred ca totul a pornit de la Apple, era interesul companiei sa-si vanda telefoanele la cat mai multe persoane, chiar si aceai care nu aveau contract cu AT&T, Orange etc, acum ca toti au iPhone-uri s-a terminat cu “distractia”. Nu se poate ca la nesfarsit sa downloadam aplicatii crackuite din installous. Pana la urma 80 euro centi cat costa majoritatea aplicatiilor din AppStore sunt un Cola. Daca cumperi o aplicatie nu esti prostul satului!!!

 • vlad

  Val nu-l scot pe gratis cei de la gsm-Uri platesc mult pentru softu oficial.