Noutati despre solutia de unlock pentru iPhone

Daca nu ati fost prin preajma astazi atunci mai mult ca sigur ati pierdut anunturile referitoare la noua solutie de unlock pentru iPhone. Astazi la amiaza MuscleNerd s-a certat cu membrii Chronic Dev Team si, probabil, din orgoliu a anuntat un termen pentru lansarea noii solutii de unlock pentru iPhone. Dev Team nu intentioneaza sa lanseze aceasta solutie de unlock pana cand iOS 4.3 va fi disponibil in iTunes si conform ultimelor zvonuri va trebui sa asteptati pana in martie daca doriti sa va deblocati terminalele. Pe 3 februarie Apple va lansa iPhone 4 CDMA pentru Verizon si ar trebui sa apara iOS 4.2.5 odata cu el, deci nu cred ca iOS 4.3 va fi lansat pe 3 februarie, mai ales ca abia a aparut prima versiune beta a asa.

Noua solutie de va fi disponibila pentru toata lumea cand va decide Dev Team ca e „safe” sa o lanseze si probabil va face decodare baseband-urilor din iOS 4.1/4.2.1/4.3, altfel nu`mi imagine de ce ar mai tine-o blocata de atat timp.

Articolul precedentVideo: Multifl0w 2.1 disponibil, aduce un nou sistem de afisare a aplicatiilor
Articolul următoriPhone 3G deblocat pe viata
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.