Gevey 3G SIM disponibil pentru achizitie astazi, face unlock pentru iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WOkq9zbXCFc[/youtube]

Gevey 3G SIM este disponibil pentru achizitie incepand de astazi prin intermediul acestui website. Am explicat aici modul in care decodeaza aceasta cartela terminalele si va recomand sa cititi acel articol pentru a intelege riscurile la care va expuneti cand folositi un astfel de SIM pentru a face unlock unui iPhone 4. Metoda functioneaza, ar trebui sa functioneze si in Romanai insa exista riscurile de rigoare. Producatorii au pus deja cartelele in vanzare si le livreaza peste tot in lume, exceptie facand China. O astfel de cartela costa 70$ astazi insa de saptamana viitoare pretul se va reduce la 60$. Cu ajutorul Gevey 3G SIM puteti face unlock unui iPhone 4 cu baseband 02.10.04 si 03.10.01.

Eu unul consider ca pretul este destul de mare pentru ceea ce ofera cartela insa in lipsa unei solutii de unlock de la Dev Team s-ar putea sa nu aveti de ales.

UPDATE: Unii au spus ca acest clip video este fake bazandu-se pe faptul ca a fost editat. In realitate, clipul a fost editat pentru a scoate secventele in care a fost apelat serviciul 112 pentru a obtine semnal pentru terminal. Editarile acelea nu mai reprezinta o baza pentru a declara ca acest clip video este fals.

 

31 COMENTARII

  1. Mai bine neverlocked , eu fac neverlocked la pret oleaca mai mare decat la acesta…
    nu pot face iphoneurile din sua, japonia, franta , germania insa ….

  2. in lipsa unei solutii de decodare momentan ai vrut sa spui… acuma se merita pentru 2 saptamani de waiting sa dai atatia bani? imi explica si mie careva cum se decodeaza oficila un iphone 4 blocat pe rete din irlanda?

  3. daca ai posibilitatea sa faci neverlocked, il faci dar daca nu se poate cumperi dela astia… made in china:))))

    fff tare…eu zic ca nu e o solutie…poate vor scoate unlock pana apare iphone 6…cine stie:)

  4. RomĆ¢na SRL šŸ™‚ neverlocked Ć®mi iau si eu (3GS) daca nu apare o soluție pĆ¢nă la paști. GPS-ul nu se repară singur, nu?

  5. Spunea cineva ca Orange si Vodafone nu suporta TMSI spoofing deci e posibile sa nu mearga. Pe langa asta, e destul de ilegal sa folosesti serviciul 112 pentru asa ceva.

  6. pt ca pe mine nu ma rezolva nici emil nici nimeni šŸ™ daca stie cineva ca se poate face unlock pe telia suedia. sa ma anunte dau bani buni nu falsi šŸ™‚ Telia Suedia IM : 01 254200 290084 5 Model MC605KS