Gevey 3G SIM disponibil pentru achizitie astazi, face unlock pentru iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WOkq9zbXCFc[/youtube]

Gevey 3G SIM este disponibil pentru achizitie incepand de astazi prin intermediul acestui website. Am explicat aici modul in care decodeaza aceasta cartela terminalele si va recomand sa cititi acel articol pentru a intelege riscurile la care va expuneti cand folositi un astfel de SIM pentru a face unlock unui iPhone 4. Metoda functioneaza, ar trebui sa functioneze si in Romanai insa exista riscurile de rigoare. Producatorii au pus deja cartelele in vanzare si le livreaza peste tot in lume, exceptie facand China. O astfel de cartela costa 70$ astazi insa de saptamana viitoare pretul se va reduce la 60$. Cu ajutorul Gevey 3G SIM puteti face unlock unui iPhone 4 cu baseband 02.10.04 si 03.10.01.

Eu unul consider ca pretul este destul de mare pentru ceea ce ofera cartela insa in lipsa unei solutii de unlock de la Dev Team s-ar putea sa nu aveti de ales.

UPDATE: Unii au spus ca acest clip video este fake bazandu-se pe faptul ca a fost editat. In realitate, clipul a fost editat pentru a scoate secventele in care a fost apelat serviciul 112 pentru a obtine semnal pentru terminal. Editarile acelea nu mai reprezinta o baza pentru a declara ca acest clip video este fals.