ATENTIE! Cartelele Gevey Ultra NU MAI DECODEAZA iPhone 4 cu baseband 04.11.08 sau 04.12.01!!!

  Saptamana trecuta aflam cu bucurie ca nu una, ci doua solutii de unlock sunt disponibile pentru terminalele noastre iPhone, iar ele se numeau SAM si Gevey Ultra. Folosindu-le puteam decoda : orice iPhone cu SAM; doar terminale iPhone 4 cu Gevey Ultra, insa acum niciuna dintre dintre ele NU MAI FUNCTIONEAZA! Cei de la Gevey au anuntat astazi pe propriul website ca NICIUNA dintre cartelele Gevey Ultra vandute pentru a decoda iPhone 4 cu iOS 5 – 5.1 si baseband 04.11.08/04.12.01 NU MAI FUNCTIONEAZA!

Unfortunately, the GEVEY™ Ultra 5.1 for GSM iPhone 4 will no longer unlock the iPhone 4. The unlocking mechanism used in this model was based on Loktar Sun’s discovery of an Apple server logic error that took advantage of an ICCID bug to unlock the iPhone modem firmware. On April 27, Apple fixed this bug. Apple N Berry, LLC is accepting returns for all GEVEY™ Ultra 5.1 for GSM iPhone 4 purchased on our website. Customers who haven’t received their shipment yet will automatically receive a full refund via their payment method chosen during checkout. Paypaly usually returns funds to user accounts within 10 days after we issue refunds.

  De ce nu mai functioneaza? Ei bine pentru ca aceste cartele aveau la baza metoda de unlock folosita prin SAM, cel care a facut tutorialul pentru SAM preluand-o probabil de la Gevey. Din pacate NICIUNA dintre cartelele care spun ca decodeaza iPhone 4 cu iOS 5.1 si baseband 04.11.08/04.12.01 nu mai pot face acest lucru asa ca recomandarea mea, si a celor de la Gevey, este sa nu le mai achizitionati! Toti cei care au cumparat de la ApplenBerry cartele Gevey Ultra cu SKU GV-00-0010 vor primi banii inapoi si daca o persoana incearca sa va vanda asa ceva nu o cumparati deoarece ea nu va functiona!

  In situatia aceasta s-a ajuns pentru ca metoda de unlock prin SAM a fost folosita de foarte multa lume, Apple a trebuit sa isi rezolve problemele cu serverele de activare si astfel multa lume pierde. Restul cartelelor Gevey care decodeaza iPhone 4S cu iOS 5 – 5.1 functioneaza in continuare, iar situatia este identica pentru cartelele care decodeaza iPhone 4 cu baseband de iOS 4. Acest anunt nu va afecteaza posibilitatea de a decoda iPhone 4 pe iOS 5.x daca aveti baseband de iOS 4 care este decodabil.

Thanks to TzaCaNeL.

54 COMENTARII

  1. Parca prea mare caz se face pe baza unlockului din partea Apple … Fac tot posibilul sa blocheze niste telefoane de parca ce au ei nu mai au altii … fara iPhone se darama lumea … uite asa isi pierd din clienti care au telefoanele blocate si nu le pot decoda … si aleg alte platforme care nu au probleme de genu asta 🙂

  2. Si renunta la el cand iese iPhone 5. Cei care cumpara telefoane codate aduse din strainatate la preturi mici nu pot emite pretentii la Apple. Cand cumperi telefonul decodat la pretul intreg nu iti bati capul cu asemenea lucruri.

  3. zaone vreun motiv pt care apple lupta atat de tare impotriva celor care vor sa debocheze iphoneurile ? pana la urma nu asta e marea lor problema ! ar trebui sa faca ceva cu flashbacku ala care inca nu a fost rezolvat pt multi!

  4. Ce ma bucur ca nu mai vezi toti dacistii cu iphone la ureche…. Daca vrei un telefon ti l iei decodat sau blocat in reteaua pe care ai cartela

  5. Eu sper ca asta sa ii determine pe cei de la dev team sa scoata ei o solutie buna de unlock. Ce atata haz cu gevey. Daca se duceau toti banii din gevey la dev team nu ne scoteau o solutie de unlock ci mai multe….

  6. eu am decodat cu SAM,versiunea noua. si imi merge super bn iphone-ul. am ultimul ios si firmware,si nu ma plang. ultra simul nu merita sa il cumperi….

  7. trebuie alocati mai multi bani la devteam,baietii sunt niste GENI. abia astept sa vad ce noutati ne mai aduc in materie de unlock.

  8. M-am saturat de apple si prostiile lor, telefonul care nu are semnal am iphone 4s si e pe 5.1 inainte am avut iphone 4 , am avut jailbreak pe 5.0.1, dar la categoria semnal era varza asa am zis sa trec la 5.1poate e mai bine (mai rau ca la inceput) 2-3 luni sa astept pentru o solutie de jailbreak, care fac numai pentru ZEPHYR si sparrow cu push.
    La Iphone 5 ce crezi ca mai iese Crezi ca o sa aiba vreodata semnal ?
    Cand o sa apara samsung galaxy s3 toata lumea o sa il cumpere si acolo sa ramana .
    Nu am avut Android pana acum. dar sigur suna bine sa am semnal la tel IN bucuresti.
    Apropo daca merge vreunu cu metrou la iphone 4s EU NU AM SEMNAL PANA NU IES DIN METROU!!!

  9. Si eu am avut ip4 codat. Îl decodam cu gevey… L-am dat când am crezut ca e momentul potrivit, am mai pus ceva si am luat unul nou la abonament… Așa am scăpat de durerile de cap!!!

  10. @zaone!!! cum sterg sam, ca dupa ce sterg sam nu mai buteza cydia sa il aprind fara cartela operatorului !!! astept raspuns ms

  11. Am o intrebare. Am un iphone 4 bb 4.10.01 si 4.3.1.
    Am facut decodarea cu sam si am salvat fisierele in pc. Daca iau un alt iphone cu bb 04.11.08 sa zicem si copii fisierele din lockdown pe noul iphone merge decodarea facuta pe cartela mea?

  12. din cate am auzit ca vineri 04.05.2012 o sa primiti niste vesti pentru decodare iphone 4 ku banda 4.12.01 si 4.11.08 este adevarat?

  13. zaone, daca zici ca r-sim-ul merge pe acelasi exploit, de ce nu este blocata si decodarea pentru 4s? l-ai incercat sa vezi ca nu merge?

  14. mama lui de telefon… o ultima intrebare, e posibil sa scoata cei de la dev o metoda de a’l putea decoda prin soft sau in vre’un alt fel la fel cum a fost cu 3gs sau il vor lasa balta cum au facut cu downgrade’ul baseband’ului de ipad?

  15. Am si eu un 4s cu gevey si aveam abonamentul pe gevey pana ieri . Miam luat cartela pre pay si cu cartela nu mai reusesc sa fac sa prinda reteaua. Care ar fi problema ?

  16. Saut am si eu Gyvey ulltra cartela vodafone micro sim si vs de 04.10.01 si numi citeste cartela imi spune si invalid sau apare nijte puncte u o liniuta albastra !! Va rog spunetimi ce fak ///…
    Multumesc//1

  17. Salut. Am si eu un iphone codat pe orange franta. Are ios 5.1 si baseband 04.12.01. Se poate decoada cu vreun gevey? Cine stie sa ma contacteze va rog frumos. Ofer un pret rezonabil.

  18. eu am un iphone codat pe sprint usa….cu ios.6.0 si firmware modem 3.0.04……..exista cartela care sa il deblocheze sau nuh??