ATENTIE! Cartelele Gevey Ultra NU MAI DECODEAZA iPhone 4 cu baseband 04.11.08 sau 04.12.01!!!

  Saptamana trecuta aflam cu bucurie ca nu una, ci doua solutii de unlock sunt disponibile pentru terminalele noastre iPhone, iar ele se numeau SAM si Gevey Ultra. Folosindu-le puteam decoda : orice iPhone cu SAM; doar terminale iPhone 4 cu Gevey Ultra, insa acum niciuna dintre dintre ele NU MAI FUNCTIONEAZA! Cei de la Gevey au anuntat astazi pe propriul website ca NICIUNA dintre cartelele Gevey Ultra vandute pentru a decoda iPhone 4 cu iOS 5 – 5.1 si baseband 04.11.08/04.12.01 NU MAI FUNCTIONEAZA!

Unfortunately, the GEVEY™ Ultra 5.1 for GSM iPhone 4 will no longer unlock the iPhone 4. The unlocking mechanism used in this model was based on Loktar Sun’s discovery of an Apple server logic error that took advantage of an ICCID bug to unlock the iPhone modem firmware. On April 27, Apple fixed this bug. Apple N Berry, LLC is accepting returns for all GEVEY™ Ultra 5.1 for GSM iPhone 4 purchased on our website. Customers who haven’t received their shipment yet will automatically receive a full refund via their payment method chosen during checkout. Paypaly usually returns funds to user accounts within 10 days after we issue refunds.

  De ce nu mai functioneaza? Ei bine pentru ca aceste cartele aveau la baza metoda de unlock folosita prin SAM, cel care a facut tutorialul pentru SAM preluand-o probabil de la Gevey. Din pacate NICIUNA dintre cartelele care spun ca decodeaza iPhone 4 cu iOS 5.1 si baseband 04.11.08/04.12.01 nu mai pot face acest lucru asa ca recomandarea mea, si a celor de la Gevey, este sa nu le mai achizitionati! Toti cei care au cumparat de la ApplenBerry cartele Gevey Ultra cu SKU GV-00-0010 vor primi banii inapoi si daca o persoana incearca sa va vanda asa ceva nu o cumparati deoarece ea nu va functiona!

  In situatia aceasta s-a ajuns pentru ca metoda de unlock prin SAM a fost folosita de foarte multa lume, Apple a trebuit sa isi rezolve problemele cu serverele de activare si astfel multa lume pierde. Restul cartelelor Gevey care decodeaza iPhone 4S cu iOS 5 – 5.1 functioneaza in continuare, iar situatia este identica pentru cartelele care decodeaza iPhone 4 cu baseband de iOS 4. Acest anunt nu va afecteaza posibilitatea de a decoda iPhone 4 pe iOS 5.x daca aveti baseband de iOS 4 care este decodabil.

Thanks to TzaCaNeL.