Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000 aduc viteze de 500 Mbps si 1 Gbps pentru clientii Digi Net ai RCS & RDS (Video)

50

[youtube]http://youtu.be/f0CkS8AuAew[/youtube]

  In cursul acestei zile compania RCS & RDS a anuntat oficial lansarea Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000, doua noi abonamente pentru Digi Net care aduc utilizatorilor viteze de navigare pe internet de 500 Mbps si respectiv 1 Gbps. Cele doua abonamente noi vor fi disponibile impreuna cu ofertele existente si vor putea activate incepand cu data de 1 noiembrie, insa din data de 15 octombrie RCS & RDS le va permite clientilor existenti sa se inregistreze pe o lista de asteptare pentru instalare prin intermediul contului Digi Care.

[youtube]http://youtu.be/cl2vE9nQitA[/youtube]

  Desi vor avea cele mai mari viteze de download disponibile in Romania, abonamentele celor de la RCS & RDS raman limitate la 100 Mbps in ceea ce priveste viteza de upload, insa de mai mult nici nu este nevoie. Oferta este disponibila in intreaga retea Digi Net din Romania, o lista de locatii cu disponibilitate urmand a fi publicata in cursul zilei de astazi sau maine pe website-ul companiei. Daca va intrebati in ce anume va consta procedura de instalare a noilor abonamente, ei bine va fi vorba doar despre o simpla remufare a cablurilor voastre, noua conexiune avand nevoie de 8 fire pentru a va transmite semnalul intreg catre router/placa de retea.

  O schimbare interesanta in strategia celor de la RCS & RDS are legatura cu faptul ca acum compania sustine utilizarea routerelor peste conexiunea fixa si asta desi in trecut deconecta clientii care le utilizau. Ideea este de a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de intreaga viteza disponibila in abonament, insa problema principala sta la utilizator. Conform reprezentantilor RCS & RDS, pentru a beneficia de intreaga viteza pe calculatorul vostru, va trebui sa aveti o placa de retea care suporta conexiuni gigabit, un router cu aceleasi specificatii, iar in calculator va trebui sa aveti un procesor Intel i5/i7 si un SSD pentru a putea atinge vitezele oferite de catre companie.

  Practic in momentul de fata putine persoane vor putea beneficia de tot ceea ce ofera RDS-ul si multi vor fi nevoiti sa faca un upgrade calculatorului pentru a se putea bucura de noile abonamente, deci nu va grabiti cu instalarea. Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos, iar pentru alte intrebari va stau la dispozitie. Ca fapt divers va spun ca RCS & RDS are 600.000 de utilizatori ai stick-urilor de internet mobil, aceasta find cea mai mare baza de utilizatori conform lor, si 2000 de WiFi HotSpot-uri in intreaga tara, compania intentionand sa extinda reteaua.

Bucureşti, 08.10.2013

RCS & RDS lansează cea mai mare viteză pentru internet în România,    1 Gbps

Începând cu luna noiembrie, RCS & RDS, furnizorul numărul 1 pe piaţa de internet din România, va oferi abonaţilor săi internet cu viteze de până la 500 Mbps şi 1 Gbps (1000 Mbps), în abonamentele Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000, în valoare de 49 lei, respectiv 59 lei, TVA inclus.

Prin această ofertă, RCS & RDS este liderul incontestabil al vitezelor de Internet pe piaţa din ţara noastră, oferind, cu o acoperire semnificativă, internetul fix cu:

  • cea mai mare viteză de download şi de upload;
  • cel mai mic preţ pentru astfel de viteze;
  • cea mai bună acoperire la nivel naţional.

Abonamentele se adresează clienţilor persoane fizice şi pot fi oferite de către companie în reţelele sale din toată ţara, în peste 150 de localităţi, în zonele urbane, dar şi în cele periferice şi rurale, ca urmare a investiţiilor continue în noi tehnologii şi în extinderile permanente ale reţelelor de fibră optică.

“Cu această ofertă vrem să pregătim utilizatorii pentru viitor. Informaţia ajunge în dispozitivele utilizatorilor de până la 10 ori mai rapid decât până acum, iar internauţii au practic acces, în acest moment, la viteze ce le vor asigura nevoile actuale şi viitoare de comunicare. Cu noile Fiberlink 500 şi Fiberlink 1000, ce permit acces la viteze de download de până la 500 Mbps, respectiv până la 1000 Mbps, abonaţii Digi se conectează astăzi la viteza viitorului!”, spune Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare al RCS & RDS.