Winterboard, AudioRecorder, 3G Unrestrictor, Barrel si alte tweak-uri ale Cydia sunt acum compatibile cu iOS 7 si chip-ul A7

  Winterboard, celebra platforma care permite instalarea de teme pentru iDevice-urile noastre, este acum compatibila cu iOS 7 multumita unui update lansat de catre creatorul Cydia, saurik. Instaland actualizarea in terminalele voastre veti putea aplica mai apoi oricare dintre temele concepute pentru iDevice-urile noastre. Separat de Winterboard, tweak-urile Barrel, 3G Unrestrictor, AudioRecorder si nu numai au fost actualizate cu suport pentru iOS 7, iPhone 5S, iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina, ele urmand a fi publicate in Cydia in curand.

  Pe parcursul acestei zile vor aparea multe update-uri pentru tweak-urile disponibile in Cydia, majoritatea oferind suport pentru chip A7 de 64 de biti.

Thanks to Cristi.

40 COMENTARII

  1. am o problema mi-a intrat in safe mode nu am putut sa ii dau restart si am apasat home + lock si acum ramane blocat maru pe ecran ce trebuie sa ii fac ?

  2. Cei care vreți sursa pt barrel Trimiteți-mi un mai cu titlul test ca sa va trimit sursa ca aici pe site nu se poate:
    Pe mailul

  3. @teocgabriel, esti norocos sau sunt eu varza rau si gresesc undeva :)) anyway, i-am dat restore, i-am refacut jb-ul si o iau de la zero, nu ma las pana nu-l fac !

  4. Ok, cand aplic o tema, merge partial. In sensul ca iconitele se schimba, dar wallpaper-ul e gri si orice as pune ca wall, nu merge. Plus ca restul tweak-urilor nu mai sunt vizibile in settings si-mi reseteaza si toate notificarile. F#cking winterboard 🙁

  5. Îmi poate da și mie cineva niște sfaturi? De ce nu imi mai merge Game Center? (Menționez că iDevice-ul meu nu e jailbroken)

  6. Audio Recorder il gasiti in biteyourapple , eu il am pe 4s ios 7.0.4 si pe 6.0.2 ..
    Functioneaza perfect pe ambele binenteles doar pe speaker.. La instalare se activeaza singur , la setari gasiti butonul in care opriti bep fara sa anunte ca se inregistreaza..
    Tot la setari aveti posibilitatea sa inregistrati apelurile , primite, apelate, toate sau niciuna.
    Inregistrarile le gasiti , apasati iconita de pe desktop al tel si acolo gasiti inregistrarile , atentie trebuie sa aveti bifata optiunea la inregistrare , primite ,apelate sau toate ca sa va apara inregistrarea. Mult succes si La Multi Ani dragi cititori IDevice 2014 sa fie cu noroc si multe noutati….

  7. Mihai de unde ai descarcat barrel, merge doar daca l-ai cumparat .. In celelalte surse inca nu sa actualizat daca il cumperi iti merge daca nu mai asteapta actualizarea ..

  8. salut. am facut update la cydia si al submobile sau cum se cheama si intampin un timp de boot load mai mare de cat cel normal. numai eu sau si ceilanti?

  9. Acum ca avem JB pe iOS 7 , exista vreo cale sa forțez iPhone 5 sa treacă pe edge, sunt pe Vf si nu am decât posibilitatea de 4g toggle in settings.

  10. Cris incearca CCControls , promite sa aiba 3G toggle separat de cel de date , vezi daca functioneaza si zi si mie ca sunt curios.pentru iphhone 5s nu e combatibil inca de asta nu il pot instala.

  11. @PoWneR am instalat CCcontrols insa nu-mi apare decât toggle de LTE si celular data, nimic de 3G . Eu am nevoie de edge PTR ca in zona in care stau am doar o liniuță pe 3G si îmi Descarcă bateria prea rapid. Am încercat sa editez plist-ul de carier prin ifile, sa activez 3G in settings cumva, insa nu am reușit.

  12. @Chris, @PoWner: Eu am rezolvat problema asta cu ajutorul Auto3G v.3.0.2, chiar dacă tweak-ul nu este, oficial, compatibil cu iOS 7. După instalare, puteți alege din interiorul aplicației Auto3G pe ce tip de rețea să se conecteze telefonul, EDGE sau 3G.

  13. Am instalat auto3g pe iPhone 5 iOS 7.0.4 , funcționează oarecum parțial, comuta telefonul de pe 3G , insa nu pe 2g ci pe 1g (la date celulare îmi apare GPRS). Ciudat efectul, dar măcar am semnal mai puternic. Sper totuși sa apară o metoda care sa accepte semnalul edge pe i5/5s.

  14. @PoWneR: Știu că e vechi, dar la mine funcționează pe iPhone 5 iOS 7.0.4. În plus, nu știu nici un alt tweak care să facă posibilă utilizarea rețelei edge în loc de 3G, toate se laudă că îți arată toggle de 3G/2G în Control Center, dar se pare că acel toggle apare doar dacă este prezent și în meniul din Settings al telefonului…
    @Cris: La mine comută pe EDGE, nu știu de ce la tine comută pe GPRS. În plus, funcționează și trecerea automată pe EDGE când pierde rețeaua WiFi (util atunci când pleci de acasă și trece automat pe rețeaua EDGE. Sau invers, când te conectezi la WiFi, oprește automat conexiunea de date pe EDGE).

  15. OK, poate nu mă fac înțeles: pe iPhone 5 iOS 7.0.4 de la Orange nu pot face să apară toggle-ul de 3G în Settings. Însă, folosind Auto3G, chiar dacă toggle-ul de 3G nu apare în Settings, mă pot conecta pe EDGE în loc de 3G. Nu asta era ideea?

  16. dar in setari ai buton de 4G ? sau ai doar buton de 3g si unul de date celulare ?
    zi-mi te rog numarul versiunii instalate

  17. În setări am toggle de 4G și toggle de date celulare. Dar, repet, mă pot conecta pe EDGE. Versiunea Auto3G pe care o am instalată e 3.0.2.

  18. La fel era și pentru mine, nu-l puteam instala la început. Cel care a mers e pe repo-ul xSellize. Sper că e ok să-l amintesc aici. Ia-l de acolo și va merge instalat. Baftă.