CES 2014 – Invoxia NVX 220 iti transforma iPhone-ul intr-o centrala telefonica

  Invoxia NVX 220 este un produs prezentat in cadrul CES 2014 in cursul acestor zile si vorbim despre un dispozitiv care poate functiona ca si telefon, insa poate tranforma un iPhone intr-o centrala telefonica. Dupa cum puteti vedea deja in imaginea de mai sus, un iPhone poate fi introdus Invoxia NVX 220 pentru a permita utilizarea receptorului si a dialpad-ului, insa nu aici sta principala functionalitate. Folosind acest produs putem efectua apeluri tefonice sau VoIP SIP folosind aplicatii precum Skype.

  Invoxia NVX 220  poate functiona ca si un telefon de birou, insa doar cu ajutorul unui iPhone permite efectuarea de apeluri telefonice prin intermediul sau, oferind posibilitatea de a primi apeluri in timp ce efectuam altele. Invoxia NVX 220  este disponibil la pretul de 500€ direct de la producatori, iar pentru diverse business-uri investitia probabil merita facuta.

Articolul precedentPROMOTIILE zilei – 07.01.2014
Articolul următorAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 07.01.2014
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.