Prima Pagina Cydia evasi0n7 1.0.4 update rezolva probleme de securitate si instalarea sa este OBLIGATORIE...

evasi0n7 1.0.4 update rezolva probleme de securitate si instalarea sa este OBLIGATORIE daca ai facut jailbreak!

  Dupa lansarea evasi0n7 au aparut zvonuri conform carora hackerii de la Evad3rs ar fi lansat deschisa o “portita” care permitea exploatarea suplimentara a sistemului de operare, fie prin malware, fie prin diverse alte metode. Desi hackerii au negat vehement existenta sa, unul dintre dezvoltatorii solutiei de jailbreak p0sixspwn a publicat ieri un articol in care demonstreaza ca exista un backdoor existent in iOS 7 dupa jailbreak cu evasi0n7, cei de la Evad3rs sustinand ca acesta este un bug si nu a fost ceva implementat intentionat.

1.0.4: security fix: kernel payload now restores sysent table, security fix: code fix for bootstrap Cydia tar files verification.

  Pentru a rezolva problema, evasi0n7 1.0.4 update a fost lansat in cursul noptii trecute, impreuna cu un update pentru pachetul evasi0n7.x Untether disponibil in Cydia, iar daca ati facut jailbreak, atunci este imperios necesar sa instalati acest pachet. Daca nu ati facut jailbreak, atunci utilizati evasi0n7 1.0.4, iar daca faceti jailbreak din nou, recomandarea este aceeasi. Din pacate iata ca solutiile de jailbreak au devenit nesigure din punct de vedere al securitatii, oricum nu vorbeam despre cresterea nivelului de securitate dupa jailbreak, insa in trecut macar stiam ca hackerii nu lasa “portite” deschise pentru exploatarea sistemului.

  Separat de rezolvarea problemelor de securitate, versiunea 1.0.4 a evasi0n7 ar trebui sa rezolve pentru totdeauna problemele iPad Mini cu Ecran Retina care ramaneau un boot loop dupa efectuarea procedurii de jailbreak.

 • Gerry Grigore

  Numai un copil poate crede ca existenta acelui backdoor a fost intamplatoare.

 • muzicabuna

  Am facut update, din Cydia, insa apare versiunea 0.3, nu 0.4.
  De ce oare?
  Multumesc anticipat pentru orice raspuns 🙂

 • E ok, pentru Cydia sunt alte versiuni.

 • Dny

  @Zoane, tu ce parere ai? Crezi ca a fost lasat intentionat? Dupa experienta ta e sigur jailbreakul asta ? Ms

 • muzicabuna

  Multumesc zaone, inteleg sa versiunea 0.3 rezolva si problema de securitate descrisa de tine in articol ? 🙂

 • @Dny: Dap.
  @muzicabuna: Dap.

 • laur

  am facut update, si numai porneste cydia substrate..
  am dezinstalat cam tot din cydia, ai idee zaone ce sa fac?

  dau restore? 5s , 7.0.4

 • vasile

  si daca nu faci update, ce iti face? in ce consta acel backdoor?

 • Paul Tisa

  Mi-am instalat iProtect din cydia,ca sa imi pot pune parola la mesaje si cand am dat sa intru la mesaje mi-a aparut pe mijloc “iProtect” si nu mai pot sa imi folosesc telefonul.nici sa il inchid nu mai pot ca tot imi apare ala. ce as putea sa fac ?

 • marian

  dupa update-u asta am numai bug-uri am ba nu functioneaza tuch-id ba nu functioneaza bioprotect etc. ip5s 7.0.4
  vreo rezolvare ceva ?

 • Nelu

  @Tsa ai putea sa citesti inainte de a instala

 • FELIX_RO1

  am facut update si nu mai functioneaza nimic…ce este de facut?

 • laur

  Nelu decat asa … Mai bine numai scri

  Ptr cei cu belele ,
  Daca nu va mai porneste telefonul adica a ramas blocat cu marul,incercat power+hold si tineti vol+ cand e sa reaprinda,si va porni cara mobile substrate,dupa care intrati in cydia si stergeti ce aplicatii credeti voi ca ar fi problema,dupa fiecare aplicatie scoasa verificati daca ruleaza mobilesubstrate, puteti verifica cel mai usor intrand in aplicatia activator,daca va apare sa ii dati restart inseamna ca nu functioneaza,tweakuri cu problema dupa update int de mine: repower,live weather eu dupa ce am scos cele 2 tweakuri numai a picat

 • Lucian84

  Se pare ca o sa urmeze un nou update in zilele urmatoare deoarece si eu am patit la fel dupa ce am facut acest update !!

 • Florin

  @Zaone am facut update pe toate telefoanele: iphone 4, 4s si 5c, si pe niciunul nu mai merg safari si mail! pe iphone 4 si 5c nu am decat iapcracker instalat…e ceva general, sa mai astept updateuri?

 • Luci

  eu am o problema cu scrisul de sus ( semnal, operator, wi-fi, ora, baterie,etc.). In mod normal acestea sunt ALBE, in timpul unui apel cand fundalul devine nregru, acestea se schimba si ele in negru fiind imposibil de mai vazut. Doar eu intampin aceasta problema?

 • nandi

  am facut eu mate info dar asta : 1.0.4: security fix: kernel payload now restores sysent table, security fix: code fix for bootstrap Cydia tar files verification.

  MA DEPASESTE DE TOT :))

 • gheo

  totul se rezolva usor si fara nervi: NO JAILBREAK !