iOS 8.2 nu rezolva una dintre problemele deranjante ale iOS 8

iOS 8 control center problema

  Cu mai bine de o luna de zile in urma v-am vorbit despre o problema extrem de deranjanta a iOS 8 pe care multi dintre voi au intalnit-o in propriile terminale, ea impiedicand, in anumite situatii, accesarea Control Center din ecranul de blocare, LockScreen. Din pacate de atunci si pana acum nu s-a aflat de ce anume tentativele de a accesa Control Center din ecranul de blocare nu au uneori efect, ecranul refuzand sa inregistreze gesturile efectuate in partea sa inferioara.

  De atunci si pana acum compania Apple a lansat iOS 8.1.1 si iOS 8.2 beta 1, insa din pacate niciuna dintre aceste actualizari nu au reusit sa rezolve problema privind accesarea Control Center din ecranul de blocare. Practic Apple pare sa nu aiba nici cea mai vaga idee despre faptul ca iOS 8.2 are o problema extrem de deranjanta pentru utilizatori si dupa cum evolueaza lucrurile exista sanse zero ca ea sa fie rezolvata pana la inceputul anului viitor de catre cei din Cupertino.

Control Center nu poate fi deschis din ecranul de blocare in iOS 8

  Facand actualizari pentru iOS 8.1.1 si iOS 8.2 pe iPhone 6 Plus, nu am reusit sa rezolv problema, dar din comoditate si lipsa de timp inca nu am facut un restore cu evitarea utilizarii unui backup, dar acest lucru nu ar trebui sa fie necesar. In mod normal compania Apple ar trebui sa rezolve aceste probleme prin update-uri lansate pentru sistemul de operare si sa nu ne oblige sa renuntam la date pentru a scapa de ele, dar iata ca acest lucru nu se va intampla prea curand.

  Daca voi ati gasit vreo solutie pentru a rezolva aceasta problema deranjanta, va rog sa o specificati intr-un comentariu.