Controleaza GTA 5 de pe iPhone (Video)

Pentru ca sunt un fan GTA 5, Grand Theft Auto 5, si implicit un fan al seriei GTA, am cautat diverse metode de a imbina functionalitatea jocului cu iDevice-urile, astfel ca am descoperit un clip video interesant in care un iPhone este folosit pentru a controla jocul. Puteti controla GTA 5 de pe iPhone, precum in clipul video pe care il vedeti mai sus, foarte simplu, atingerile ecranului terminalului Apple actionand diverse functii ale jocului pe PC.

In momentul de fata putem controla de pe iPhone doar telefonul din GTA 5, iar pentru intregul proces este necesara o placa Arduino pentru a intercoencta jocul cu iPhone-ul, insa ideea in sine este extrem de interesanta. Folosind acest hack puteti vizualiza mesajele din joc, puteti vedea lista de obiective pentru misiuni, puteti controla camera telefonului mobil al personajului si aproape orice aspect legat de telefon.

Desi la baza hack-ului sta cel mai probabil o constructie destul de complexa, cu un cod sursa furnizat de catre creator, multi utilizatori si-ar putea interconecta iPhone-urile la GTA 5 pentru control destul de rapid. Deocamdata nu se stie daca acest lucru se va intampla, insa daca va fi vreodata publicat codul sursa al acestui hack, va voi anunta printr-un articol ulterior.