iPhone 6S Touch ID comparat cu iPhone 5S, iPhone 6

iPhone 6S Touch ID comparat iPhone 5S iPhone 6Sistemul Touch ID al iPhone 6S este comparat in clipul video de mai jos cu cele ale iPhone 5S si iPhone 6, compania Apple implementand o componenta de noua generatie in cel mai recent smartphone al sau, in timp ce vechile modele au modelul anterior.

Dupa cum veti putea vedea din clipul video de mai jos si dupa cum spun foarte multi dintre cei care au primit terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus astazi, sistemul Touch ID este extrem de rapid, scanarea si deblocarea terminalelor facandu-se aproape instant.

Diferenta dintre scanarea si deblocarea facuta de catre sistemele Touch ID ale iPhone 6 si iPhone 6S este usor de “resimtit” in deblocarea zilnica a terminalelor, acuratetea scanarilor fiind cea mai importanta aici, iar Apple pare sa o fi imbunatatit.

Uitandu-ma la clipul video de mai jos imi readuc aminte de numeroasele probleme pe care sistemul Touch ID din iPhone 5S le-a tot generat, ele fiind vizibile si in clip, insa iPhone 6S pare a fi intr-adevar cu mult, mult mai bun decat multi si-ar fi imaginat.

9 COMENTARII

  1. se vede destul de clar ca cel cu 6s-ul pune degetul mai repede .. uitativa atenti la clip. poate ca este mai rapid dar nu ca in acest videoclip

  2. @DriftStuntRo: Vorbind cu toata sinceritatea, ca am avut si iPhone 5S. Ceea ce se vede in clip e real. Touch ID-ul din 5S da foarte multe erori de citire si deblocheaza mult mai greu.

  3. am o problema urata . nici nu pot instala de tot iOs 9. mi s-a configurat si tot si mi-a spus: iti mai raman cativa pasi. si cand dau sa ma autentific cu id apple se incarca apoi apare pagina de termeni si conditii, dau “de acord” iar apoi pafffff , scrie : “Autentificare imposibila” Cel mai grav e ca nu mai am deloc acces la telefon, la absolut nimic

  4. Eroare am primit numai cand butonul home era plin de amprente(nu numai ale mele) e si normal sa nu o deosebeasca. Eu unul sunt multumit, desi as reveni la iOS 8.4.1