Camera iPhone 6S comparata cu camera iPhone 6

Camera iPhone 6S comparata cu camera iPhone 6Camera iPhone 6S este comparata cu camera iPhone 6 intr-un nou test realizat in cursul acestei zile pentru a ne ajuta sa intelege cat de mari sau mici sunt diferentele dintre performantele fotografice ale celor doua terminale.

Mai exact, camera iPhone 6S are 12 megapixeli si un senzor cu dimensiune de pixeli mai mica, in timp ce camera iPhone 6 are 8 megapixeli si dimensiuni de pixeli mai mare, ambele camere avand aceeasi deschidere, iar mai jos va veti lamuri cum le afecteaza acest lucru.

Nu va influentez in vreun fel si va las pe voi sa decieti care dintre cele doua camere este mai buna si va astept observatiile in comentarii.

Prima galerie este cu poze ale iPhone 6S, iar cea de-a doua este cu poze ale iPhone 6.

Compratie intre camerele iPhone 6S si iPhone 6

10 COMENTARII

  1. Pozele de pe 6s sunt mult mai bune,..mai detaliate,mai clare cu un contrast al pozelor mult mai apropiat de realitate,..parerea mea uitandu-ma la aceste poze,cu siguranta si a multora…Claudiu chiar te rog lasa o parere in legatura cu camera de pe 6s-ul tau,..plus si cum ti se pare noul iPhone in general in comparatie cu iPhone 6(presupunand ca l-ai detinut)..:))Salutari,si distractie placuta cu noua ta jucarie.

  2. 6S clar mai bun,la poza aia cu masinile(a 4-a de sus) se văd mai clar numere de înmatriculare la mașini,mai ales la prima masina din stânga(Focus-ul break),care la 6S se vede,iar la 6 nu.

  3. Da, asa este, dar sa fim sinceri, nu ar merita sa dai un 6, ca sa fi in top cu moda si sa ai 6s, ca ce? La rapiditate, este mai rapid nu spune nimeni, dar mai bine mai stai un an si stii ca vei avea ceva complet nou, alt format, alte performante si o camera de 12 mai buna