iPhone 7 iOS 10 concept (Video)

iPhone 7 iOS 10 conceptiPhone 7 si iOS 10 sunt viitoarele versiuni ale iPhone si iOS pregatite de catre compania Apple, iar desi ele vor fi prezentate in vara si in toamna, cineva s-a gandit sa ne arate de pe acum un prim concept pentru ele.

Vorbim despre acelasi iPhone 7 al carui ecran se intinde de la o margine la alta a carcasei si despre un iOS 10 care ofera o multitudine de functii noi in ton cu ecranul ce are dimensiuni mai mari, interactiunea cu diversele sale elemente fiind mult simplificata.

In ceea ce priveste design-ul e greu de spus de pe acum ce sanse exista ca Apple sa ofere un asemenea look pentru iPhone 7, insa stim cu siguranta ca noul terminal va avea un design diferit, Apple schimband o data la doi ani felul in care arata terminalele sale.

13 COMENTARII

  1. Păcat ca e doar un concept. Poate cei de la Apple o sa deschidă ochii si o sa realizeze ca aceste concepte reprezintă viitorul

  2. Daaa…. Si minim 64GB! Apropos: am iPhone 6 de 16GB, cu iOS 9.0: imi arata 11,8GB tot spatiul. Cine are iPhone 6/6S de 64 GB ? Cat va arata dpatiul de stocare efectiv? Multumesc anticipat!