iPad Pro 9.7 inch ar putea avea camera iPhone 6S

iPad Pro 9.7 inch urmeaza sa fie lansata de catre compania Apple in cursul acestei luni, iar cei din Cupertino intentioneaza sa ofere si o camera pe masura pentru aceasta tableta, ea urmand a avea 12 megapixeli si ar putea fi la fel de buna precum cea din iPhone 6S.

Diverse prototipuri ale iPad Pro 9.7 inch testate de catre compania Apple folosesc o camera de 12 megapixeli aproape la fel de buna precum cea a iPhone 6S, asta in timp ce iPad Pro 12.9 inch are o camera de 8 megapixeli precum terminalul iPhone 6.

Camera de 12 megapixeli si 4K

Implementarea unei camere de 12 megapixeli in iPad Pro 9.7 inch este logica avand in vedere ca multa lume face poze cu tabletele iPad, de aceasta dimensiune, asa ca Apple poate oferi motive mai bune pentru utilizatori sa cumpere un asemenea produs anul acesta.

iPad Pro 9.7 inch urmeaza sa includa o camera frontala FaceTime HD, deci nu una de 5 megapixeli, insa partea interesanta este ca tableta ar putea inregistra clipuri video in format 4K, asa cum se intampla in cazul iPhone 6S, aceasta schimbare fiind de bun augur.

iPad Pro 9.7 inch include un chip A9X precum iPad Pro, dar probabil va fi tactat la o frecventa mai mica, are suport pentru Apple Pencil, patru difuzoare stereo, Smart Connector, va fi compatibila cu o noua tastatura Smart Keyboard si va fi vanduta la pretul iPad Air 2.

1 COMENTARIU