Noi schite arata marile diferente dintre iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt evidentiate de doua noi schite.

Daca ati urmarit iDevice.ro in ultimele saptamani, atunci stiti ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu vor fi la fel, compania Apple implementand in 2016 cele mai mari diferente intre cele doua smartphone-uri premium, lucru care cu siguranta va face dificila alegerea unuia sau altuia.

Diverse zvonuri aparute in ultimele saptamani au prezentat aceste schimbari si ele au fost sustinute de o varietate de schite, iar astazi vedem doua noi schite care confirma tot ceea ce stiam pana in prezent in legatura cu design-ul iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Camera duala

schita iPhone 7 Plus

 

iPhone 7 Plus are camera duala si acest lucru nu prea mai poate fi contestat de catre cineva deoarece toate informatiile aparute pana acum in legatura cu noul terminal sugereaza foarte clar acest lucru, caracteristica fiind exclusiva pentru smartphone-ul cu ecran de 5.5 inch.

Compania Apple va oferi camera duala doar terminalul cu ecran de 5.5 inch, insa ea nu va veni singura deoarece iPhone 7 Plus va avea 3 GB RAM si probabil un chip A10 mai rapid pentru a putea procesa imaginile de inalta calitate si rezolutie inregistrate de catre cele doua camere.

Smart Connector

Da, iPhone 7 Plus va avea Smart Connector, o noua caracteristica exclusiva, acesta fiind amplasat in partea inferioara a carcasei si care va permite conctarea unei varietati de accesorii noi care urmeaza sa fie lansate de catre Apple si alti parteneri ai celor din Cupertino.

Apple a implementat Smart Connector doar in iPad Pro, insa acum il va aduce si in iPhone 7 Plus, probabil impreuna cu o noua husa dedicata, dar si cu un posibil suport pentru Apple Pencil pentru a desena direct pe terminalul cu ecran de 5.5 inch.

Diferente mici de design fata de iPhone 6S

schita iPhone 7 iPhone 6S

Desi iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor aduce noutati fata de iPhone 6S, ele se vor axa in principal pe partea de componente, deoarece in ceea ce priveste design-ul, singura diferenta majora intre iPhone 7 si iPhone 6S va fi eliminarea antenelor care separa carcasa.

iPhone 7 Plus va fi foarte usor de deosebit fata de iPhone 6S sau iPhone 7 multumita camerei duale si a Smart Connector-ului, insa per total design-ul tuturor celor trei terminale va fi extrem de similar, lucru pe care nu foarte multa lume va aprecia.

Pe masura ce ne apropiem de lansarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus ne convingem din ce in ce mai mult ca zvonurile aparute pana in prezent se dovedesc a fi reale, asa ca nu putem decat sa ne decidem daca un upgrade de acest gen este suficient de mare pentru a merita o investitie.