Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – AirPods confirmate de noi imagini ?

iPhone 7 – AirPods confirmate de noi imagini ?

Noi imagini cu posibila cutie a iPhone 7 sugereaza faptul ca Apple ne va oferi casti AirPods gratuit in locul celor standard.

Noi imagini cu ceea ce par a fi cutiile pentru Rusia in care vor fi livrate terminalele iPhone 7 au aparut pe internet, ele incercand sa ne sugereze faptul ca Apple ne va oferi casti AirPods. Practic, vorbim despre acele casti fara fir pe care cei de la Apple le au de ceva vreme in dezvoltare, ele fiind confirmate si de un document aparut zilele trecute tot din Rusia.

Astazi vedem imagini similare cu cele de ieri in care v-am prezentat cutia iPhone 7, pe spatele acesteia fiind prezent cuvantul AirPods, asa cum se intampla si astazi. Ceea ce nu vedem prezentat pe ambalajele din aceste imagini este adaptorul iPhone 7, pe care cei de la Apple ar urma sa il includa pentru a permite folosire acastilor standar cu noul terminal.

Foarte multe informatii contradictorii au aparut in ultimele zile in legatura cu tipul castilor pe care compania Apple le va oferi, unii spunand ca s-ar putea sa avem parte de casti diferite la modele diferite. In realitate, nimeni nu stie exact care sunt planurile Apple, insa lucrurile incep sa devina din ce in ce mai confuze, cel putin din acest punct de vedere.

Este greu de spus daca Apple va oferi casti fara fir pentru iPhone 7 si nu va mai include vreun adaptor, sau va oferi casti EarPods standard si va oferi un adaptor gratuit. Indiferent de situatie, vom avea oricum posibilitatea de a asculta muzica folosindu-ne terminalele, cei de la Apple evitand sa ne lase fara o asemenea “placere”, indiferent ce vor face.

Voi ce parere aveti, sunt reale aceste imagini ? Si nu uitati ca miercuri, incepand cu ora 19:30, va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte Apple.

iphone 7 airpods rusia

iphone 7 airpods rusia 1

iphone 7 airpods rusia 2

 • Srb Srb

  si eu abia astept ziua de miercuri sa dezbatem aici…eu probabil o sa incep mai devreme de 19.30

 • Nicos

  Tu ai inceput de acum un an

 • Srb Srb

  cu mine a inceput totul

 • gigi

  Daca o sa arate asa pe black matte si cu aceste specificatii … Va fi al doilea iph de la iph4 pe care il voi cumpara cu o placere infinita .

 • Srb Srb

  da au sansa sa scape cu vanzari bunicele…pacat ca dark mode general va veni probabil abia la anul cu oled. macOS si tvOS deja il au

 • ibadea

  Avand in vedere eliminarea portului de 3.5, Apple va trebui sa compenseze cu airpod wireless, pentru a justifica schimbarea cu ceva mai bun si mai elegant, dar in acelasi timp sa ofere si compatibilitate cu castile wired. Fiind cel mai utilizat device de ascultat muzica, foarte multi utilizatori au investit in casti cu fir performante. Din punctul meu de vedere, pachetul trebuie sa contina casti wireless + adaptor.

 • ibadea

  adaptor

 • Srb Srb

  asta cred si eu si cumva combina toate zvonurile.

 • KTA

  Nașpa daca nu vine DarkModešŸ˜­.
  Vă inchipuiți iPhone 7 negru cu DarkModeā—ļøā—ļøā—ļø

 • Srb Srb

  ne dam seama, dar ca sa ai negru complet ai nevoie de oled

 • gruia

  La alegere cu fir sau fara, asa as vrea.

 • Srb Srb

  imposibil, ei tin si la mediu, deci pachete cat mai mici si mai putine..iar ca sa fie la alegere ar trebui sa dubleze cantitatiile…sa aibe 50% cu si 50% fara

 • se7en

  Sunt curios cum o sa arate acele casti šŸ™‚