iPhone 7 – AirPods confirmate de noi imagini ?

Noi imagini cu posibila cutie a iPhone 7 sugereaza faptul ca Apple ne va oferi casti AirPods gratuit in locul celor standard.

Noi imagini cu ceea ce par a fi cutiile pentru Rusia in care vor fi livrate terminalele iPhone 7 au aparut pe internet, ele incercand sa ne sugereze faptul ca Apple ne va oferi casti AirPods. Practic, vorbim despre acele casti fara fir pe care cei de la Apple le au de ceva vreme in dezvoltare, ele fiind confirmate si de un document aparut zilele trecute tot din Rusia.

Astazi vedem imagini similare cu cele de ieri in care v-am prezentat cutia iPhone 7, pe spatele acesteia fiind prezent cuvantul AirPods, asa cum se intampla si astazi. Ceea ce nu vedem prezentat pe ambalajele din aceste imagini este adaptorul iPhone 7, pe care cei de la Apple ar urma sa il includa pentru a permite folosire acastilor standar cu noul terminal.

Foarte multe informatii contradictorii au aparut in ultimele zile in legatura cu tipul castilor pe care compania Apple le va oferi, unii spunand ca s-ar putea sa avem parte de casti diferite la modele diferite. In realitate, nimeni nu stie exact care sunt planurile Apple, insa lucrurile incep sa devina din ce in ce mai confuze, cel putin din acest punct de vedere.

Este greu de spus daca Apple va oferi casti fara fir pentru iPhone 7 si nu va mai include vreun adaptor, sau va oferi casti EarPods standard si va oferi un adaptor gratuit. Indiferent de situatie, vom avea oricum posibilitatea de a asculta muzica folosindu-ne terminalele, cei de la Apple evitand sa ne lase fara o asemenea “placere”, indiferent ce vor face.

Voi ce parere aveti, sunt reale aceste imagini ? Si nu uitati ca miercuri, incepand cu ora 19:30, va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte Apple.

iphone 7 airpods rusia

iphone 7 airpods rusia 1

iphone 7 airpods rusia 2