Tastatura Apple cu Touch Bar concept

La scurt timp dupa prezentarea noului MacBook Pro cu Touch Bar, pe internet au inceput sa apara foarte multe cereri pentru lansarea unei tastaturi Apple cu o asemenea functie. De acolo si pana la aparitia unui concept care sa prezinte un asemenea produs a fost doar un singur pas, iar mai jos puteti vedea cum ar putea ea arata.

Exact precum in cazul MacBook Pro, tastatura Apple are toate tastele pentru functii inlocuite cu un ecran OLED personalizabil, care poate fi denumit tot Touch Bar. Puteti observa ca in concept acest Touch Bar este perfect integrat in tastatura, iar produsul real ar putea beneficia de ceva similar, daca Apple ar dori vreodata sa lanseze asa ceva.

Problema cu o tastatura Apple ce are Touch Bar sta in faptul ca Apple ar trebui sa implementeze pe langa acel ecran OLED si un chip special T1 care sa ruleze watchOS-ul necesar acestei componente. Cat ar putea costa o tastatura cu asemenea hardware este greu de spus, insa cred ca Apple ar putea-o vinde cu minim 150 de dolari.

tastatura-apple-touch-bar

tastatura-apple-touch-bar-1

tastatura-apple-touch-bar-2