Carcasa pentru iPhone 7 care se repara singura

Daca erati in cautarea unei carcase cu adevarat inedite pentru al vostru iPhone, ei bine astazi va vorbesc despre una care este capabila sa se repare singura. Vorbim despre o carcasa produsa dintr-un material special, iar in clipul video de mai jos aveti o prezentare pregatita pentru ea de catre compania care a dezvoltat-o si o comercializeaza pe pietele globale.

Carcasa se numeste TENC si este facuta special pentru iPhone 7, ea putandu-se reparat dupa aproape orice fel de zgarieturi care apar pe suprafata sa. Nu vorbim despre vreo tehnologie miraculoasa, ci despre un mterial care este gandit intr-un asa fel incat se poate repara singur in cazul in care este zgariat cu anumite obiecte nu foarte dure.

Carcasa este prezentata de catre producatorii sai ca fiind foarte clara si foarte subtire, deci nu va acoperi culoarea carcasei terminalului vostru iPhone. In aceasta idee, design-ul acestuia va fi doar protejat de catre carcasa, fara ca voi sa simtiti in vreun fel sau altul ca veti ascunde frumusetea dispozitivului pe care vi l-ati achizitionat recent.

Carcasa TENC pentru iPhone 7 are preturi care incep de la doar 20 de dolari pe Amazon, asa ca o veti putea achizitiona de acolo, inclusiv din Romania.