Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus – testul performantelor

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus apar intr-un prim test de performante al carui rezultat este mai mult decat surprinzator pentru toata lumea.

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus apar astazi intr-o prima comparatie a performantelor cu un rezultat destul de surprinzator avand in vedere ceea ce stiam pana in prezent. In clipul video de mai jos, cu foarte multe intreruperi sie ditari, veti vedea ca Samsung Galaxy S8 are un avantaj in fata iPhone 7 Plus in ceea ce priveste performantele generale.

Aplicatiile native ale sistemului de operare Android se deschid mai repede pe Samsung Galaxy S8 decat cele ale iOS pe iPhone 7 Plus, dar aceasta nu mai este o noutate de mult. Cam acelasi lucru este valabil inclusiv pentru aplicatiile terte care necesita o conexiune pe internet, Samsung Galaxy S8 reusind sa le deschida mai repede decat iPhone 7 Plus in aproape toate cazurile.

Jocurile erau pana acum deschise mai repede pe orice iPhone in comparatie cu un terminal Android, insa Samsung Galaxy S8 ne demonstreaza ca pot exista si exceptii de la regula. Desi nu toate jocurile sunt deschise mai repede pe Samsung Galaxy S8 decat pe iPhone 7 Plus, terminalul Apple nu mai are suprematia cand vine vorba despre accesarea acestui tip de aplicatii pentru terminalele mobile.

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus – testul performantelor

In ceea ce priveste accesarea website-urilor, performantele sunt impartite intre Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus, cu un usor avantaj pentru terminalul celor de la Samsung. Am vazut si in trecut ca terminalele Android incarca pagini web mai repede decat terminalele iPhone, asa ca in aceasta situatie nu vedem eva cu adevarat surprinzator si neasteptat pentru Samsung Galaxy S8 din punct de vedere al performantelor inregistrate pentru navigare pe internet.

Partea interesanta cu Samsung Galaxy S8 sta in faptul ca memoria RAM devine intr-adevar utila si este capabila sa mentina deschise in stare suspendata aplicatiile inchise in fundal. Pana la Samsung Galaxy S8 aceasta era o problema majora pentru smartphone-urile Samsung, insa noul smartphone pare sa o aiba rezolvata, spre satisfactia multor clienti ai companiei.

Trebuie mentionat faptul ca in acest test de performante pentru Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus exista foarte multe intreruperi care sugereaza faptul ca unele comparatii n-au iesit chiar asa “cum trebuie” din prima. In ciuda acestui lucru, cred ca si alte clipuri video similare vor pune Samsung Galaxy S8 intr-o situatie buna in ceea ce priveste performantele in comparatie cu iPhone.

https://www.youtube.com/watch?v=1xL8R_1gRV8