Jawbone a intrat in Faliment, va fi Inchisa

Jawbone, unul dintre cei mai mari producatori de wearable-uri de pe planeta, isi inceteaza activitatea, anuntand ca isi va vinde toate bunurile si nu va mai lansa noi produse. Jawbone a fost una dintre primele companii care a vandut wearable-uri si are produse apreciate de foarte multa lume, dar aprecierile nu au tinut vanzarile la un nivel ridicat, asa ca acum compania anunta ca se va inchide.

Jawbone a inceput sa inregistreze scaderi substantiale ale vanzarilor in momentul in care Apple Watch a fost lansat, dar ea nu este singura care sufera de pe urma concurentei facute de catre produsul Apple. Jawbone nu mai produce wearable-uri inca din luna septembrie a anului trecut, iar stocurile pe care le avea au fost vandute catre un partener tert, la pret de dumping.

Jawbone a negat anul trecut informatiile conform carora nu mai produce wearable-uri, insa iata ca acum a fost obligata sa le recunoasca si admita faptul ca isi inceteaza activitatea. Din pacate, piata wearable-urilor a ramas fara un jucator foarte important prin disparitia Jawbone, dar cel mai probabil vorbim si despre alte companii care vor anunta acelasi lucru in viitorul nu foarte indepartat.

Jawbone Health Hub din “cenusa” companiei Jawbone, presedintele Hosain Rahman lansand aceasta companie pentru a se cocentra pe produse medicale. Fostul presedinte al Jawbone a strans deja sume serioase de bani pentru noua companie, deci ideile sale sunt apreciate si exista suficiente persoane care au incredere ca el le poate produce banii n urmatorii ani.

“Despite shuttering the business, Jawbone believes it is still worth a significant amount of money due to its pending litigation with rival Fitbit, according to the source.”

Jawbone a inceput inca de anul trecut sa testeze produse medicale, dar nu a reusit sa faca unul care sa fie suficient de bun pentru a fi vandut catre clinici, sau spitale. In final, Jawbone Health Hub va continua sa ofere suport pentru wearable-urile Jawbone aflate in folosire, iar asa dupa Pebble a mai disparut din piata werable-urilor un alt jucator important.

Jawbone faliment inchidere