Accesoriile iMac Pro sunt Vandute la Preturi Exorbitante la Licitatie

iMac Pro a fost lansat de catre compania Apple la finalul anului trecut, calculatorul fiind vandut deocamdata doar in SUA, alte tari urmand a il avea disponibil in perioada urmatoare. iMac Pro vine si cu o serie de accesorii exclusive pe care Apple nu le vinde in magazinul sau online, acestea fiind vandute la preturi exorbitante pe website-urile de licitatii.

Vorbim aici despre noua tastatura wireless space gray, noul trackpad space gray si noul Magic Mouse 2 space gray, toate disponibile in aceasta culoare doar cu iMac Pro. Pentru ca unii dintre cei care si-au cumparat iMac Pro nu aveau nevoie neaparata de aceste accesorii, dar au vrut sa-si recupereze o parte din banii cheltuiti pe calculatoare, au inceput sa le vanda.

In aceasta idee, s-a ajuns ca toate cele trei accesorii sa coste 1500 de dolari pe website-urile de licitatii, cu mult mai mult decat pretul lor normal la Apple. In mod normal aceste accesorii costa 320 de dolari la compania Apple, insa doar in culoarea alba/argintie, dar cea space gray costa de pana la 5 ori mai mult pe website-urile de licitatii.

Unii fani ai companiei Apple sunt atat de disperati incat sunt dispusi sa cheltuie sume exorbitante de bani pe aceste accesorii, asa ca exista suficiente motive pentru ca multi sa le vanda la aceste preturi.

imac pro exorbitant