Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Prima Imagine a Carcasei

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial prezentata prima imagine a carcasei, autoritatile americane dezvaluind pentru presa intreaga cum va arata aceasta.

Samsung Galaxy S9 imagine carcasa oficial

Samsung Galaxy S9 a fost certificat de catre autoritatile americane de la FCC, compania coreeana fiind obligata sa trimita unitati pentru verificare inainte de a pune telefonul in vanzare in SUA. Am vazut primele documentele de la FCC pentru Samsung Galaxy S9 la finalul lunii trecute, iar acum vedem si o prima iamgine cu conturul carcasei, aceasta fiind publicata de catre cei de la FCC astazi.

Samsung Galaxy S9 este certificat pentru vanzare in SUA, impreuna cu modelul Plus, iar conturul carcasei este prezentat pentru a ni se arata unde anume va fi pozitionat indicatorul de certificare pentru telefonul coreenilor. La fel ca toate modelele de telefoane certificate de catre FCC pentru vanzare in SUA, Samsung Galaxy S9 va avea marcajele de certificare pozitionate in partea inferioara a carcasei, deci nu e vreo surpriza aici.

Samsung Galaxy S9 este certificat pentru vanzare in SUA, dar prezentarea telefonului va avea loc la Mobile World Congress 2018 din Barcelona, adica undeva peste o luna si jumatate, vanzarile urmand a incepe cel mai probabil prin martie. Faptul ca Samsung Galaxy S9 a fost certificat pentru vanzare nu ar trebui sa mire deoarece asta se intampla in mod obisnuit cu telefoanele care trebuie sa fie vandute in SUA.

Samsung Galaxy S9 – prima imagine oficiala a carcasei

Samsung Galaxy S9 Imagine Carcasa

Samsung Galaxy S9 are de ieri confirmate si unele specificatii tehnice, compania coreeana urmand a include in telefonul sau o camera standard cu deschidere variabila, aceasta fiind intre f/1.5 si f/2.4, ca la modelul W2018. Separat, Samsung Galaxy S9 va avea inclusa in camera o functie de inregistrare de clipuri video la 1000 FPS, iar functia Portret urmeaza deasemenea sa fie mult imbunatatita, pentru a tine pasul cu iPhone X si Google Pixel 2.

Samsung Galaxy S9 va avea acelasi ecran cu diagonala de 5.8 inch si rezolutie QHD+, iar alte imbunatatiri pentru acesta nu au fost dezvaluite pana in prezent, dar probabil vor fi anuntate in viitorul nu foarte indepartat. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa includa deasemenea un chip Qualcomm Snapdragon 845 si un altul Exynos 9810, performantele acestora urmand a fi sub cele ale chip-ului A11 Bionic din iPhone X.

Samsung Galaxy S9 are totusi o mare necunoscuta, iar asta deoarece pana acum nu am aflat care va fi pretul la care compania coreeana intentioneaza sa puna noul sau telefon mobil in vanzare. Stim ca va avea 4 GB RAM si 64 GB spatiu de stocare, ca modelele actuale, deci Samsung Galaxy S9 ar putea fi vandut si la preturi foarte apropiate, iar asta pentru a mai fura din