Samsung GALAXY S9. SURPRIZA ASCUNSA in Android 9

Samsung GALAXY S9. Ascunsa in Android 9 este o functie surpriza pe care clientii companiei Samsung o asteapta de cativa ani de zile, si care este in sfarsit oferita.

Samsung GALAXY S9 android 9 stocare

Samsung GALAXY S9. Android 9 intra in testare publica de saptamana aceasta, compania coreeana anuntand ca din1 6 noiembrie le va permite utilizatorilor sa instaleze actualizarea in propriile telefoane pentru a o testa. Vorbim despre Coreea de Sud si SUA, unde ar trebui sa fie disponibila prima versiune beta a Android 9 pentru Samsung GALAXY S9, iar pe final de saptamana, sau saptamana viitoare, programul ar trebui sa fie extins si in alte tari de pe glob.

Samsung GALAXY S9. Multe noutati sunt pregatite pentru aceste telefoane in Android 9, iar printre ele a fost descoperita inclusiv o surpriza care vizeaza modul in care sunt controlate mediile de stocare ce sunt folosite cu ele. Mai exact, incepand cu Android 9, telefoanele Samsung GALAXY S9 le vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege modul in care este folosit un card microSD care este introdus in telefon, iar mai jos puteti vedea cum este gandita functionalitatea.

Samsung GALAXY S9. SURPRIZA ASCUNSA in Android 9

Samsung GALAXY S9 stocare android 9 1

Samsung GALAXY S9. Functia aceasta a fost implementata inca din versiunea 6 a Android, iar cu ajutorul sau utilizatorii pot alege ca acele carduri microSD folosite pentru telefoane sa poata stoca inclusiv date din aplicatii, nu doar poze si documente. Samsung a evitat sa ofere aceasta functionalitate pana in prezent, insa incepand cu Android 9 le va permite utilizatorilor intr-un final sa foloseasca cardurile microSD pentru a extinde spatiul de stocare intern, inclusiv pentru aplicatii.

Samsung GALAXY S9. Android 9 va aduce aceasta functionalitate inclusiv pe Samsung GALAXY S9 Plus, sau Samsung GALAXY Note 9, insa deocamdata ea nu este 100% pregatita pentru a fi oferita pentru clienti. Totusi, avand in vedere ca Android 9 este inca in proces de dezvoltare pentru Samsung GALAXY S9, e mai mult ca sigur faptul ca functia va fi finalizata pana in ianuarie, asa ca experienta de folosire a sa ar trebui sa fie una extrem de buna.