Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Preturile din Europa

Samsung Galaxy S9 are prezentate in exclusivitate preturile finale pentru Europa, modelele urmand a fi mai scumpe decat spera multi dintre fanii companiei coreene.

Samsung Galaxy S9 Preturile Europa

Samsung Galaxy S9 are prezentate in exclusivitate preturile europene de catre unul dintre cei mai credibili leakderi de pe planeta, el furnizand informatiile finale privind costul de achizitie pentru noul telefon mobil. Aceste informatii au fost zvonite in cateva randuri de catre diverse surse, insa abia acum aflam ceva mai apropiat de realitate, avand in vedere ca Samsung Galaxy S9 este pregatit acum pentru a fi listat spre vanzare de partenerii coreenilor.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie pus in vanzare la pretul de 841 de euro de catre partenerii companiei Samsung, in timp ce Samsung Galaxy S9 PLus va costa 997 de euro in magazine. Da, ati citit bine, vorbim despre o diferenta de 150 de euro intre modelele Samsung Galaxy S9 care vor fi vandute de catre coreeni, iar ea este enorma, chiar mai mare decat in cazul celei percepute de catre compania Apple pentru iPhone.

Samsung Galaxy S9 cu un pret de 841 de euro va fi cu doar 40 de euro mai scump decat modelul lansat in primavara anului trecut, aici diferenta fiind una minima impusa de catre coreeeni pentru clientii sai. Samsung Galaxy S9 Plus va fi tot cu 100 de euro mai scump in comparatie cu modelul de anul trecut, dar spre deosebire de 2017, diferenta dintre modele nu se pastreaza la 100 de euro, ci va creste la 150 de euro, pentru prima oara.

Samsung Galaxy S9 pret europa

Samsung Galaxy S9 – exclusiv, preturile din europa

Samsung Galaxy S9 va fi cu 150 de euro mai ieftin decat Samsung Galaxy S9 Plus deoarece are mai putin RAM si o camera standard in locul celei duale, iar asa va explica toata lumea acei 50 de euro. Samsung Galaxy S9 Plus vandut la pretul de 1000 de dolari va fi mai ieftin decat iPhone X, insa mai scump decat iPhone 8 Plus, iar asta ar putea conta pentru foarte multi dintre cei care se vor afla in cautarea unui telefon mobil anul acesta.

Samsung Galaxy S9 va fi mai scump decat iPhone 8 cu 40 de euro, o adevarata premiera dupa ce anul trecut telefoanele au avut aceleasi preturi, dar era de asteptat ca asa ceva sa se intample anul acesta. In cazul iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy S9 Plus vorbim despre o diferenta de 90 de euro, lucru care ar putea afecta serios vanzarile coreenilor, dar asta vom afla abia la cateva luni dupa ce telefoanele mobile vor fi lansate pe piata.

Samsung Galaxy S9 plus pret europa

Samsung Galaxy S9 nu este neasteptat de scump, deoarece aceste cifre au tot fost anuntate in ultimele saptamani, insa iata ca acum avem intr-un final si confirmarea preturilor asteptate de catre fani. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 PLus vor fi anuntate de catre compania coreeana pe data de 25 febuarie, duminica, la ora 19:00 in cadrul unui eveniment care va preceda Mobile World Congress 2018 din Barcelona.