Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Pret si Lansare in Romania

Samsung Galaxy S9 are pretul, data de precomanda si data de lansare pentru Romania dezvaluite oficial de catre compania Samsung inaintea prezentarii de maine.

Samsung Galaxy S9 pret lansare romania

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial in cursul zilei de maine in cadrul unei conferinte pe care compania Samsung o va organiza in Barcelona inainte sa inceapa Mobile World Congress 2018. Samsung Galaxy S9 este capul de afis pentru intreaga conferinta, extrem de importanta, iar coreenii stiu asta, asa ca in ultimele zile au dezvaluit cam tot ceea ce trebuie stiut in legatura cu acest nou model de smartphone, foarte asteptat de catre fani.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe data de 25 februarie in Barcelona, iar precomenzile vor incepe pe data de 2 martie, insa nu se stie sigur daca si in Romania se vor deschide tot atunci. Prezentarea Samsung Galaxy S9 este programata in Romania pentru data de 6 martie, deci vorbim despre deschiderea precomenzilor cel mai tarziu la aceasta data, iar asta pentru ca lansarea in Romania va avea loc mai tarziu decat in alte tari de pe glob.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in cele mai importante tari pentru Samsung in data de 9 martie, Coreea de Sud, Sua, Marea Britanie, si alte cateva tari importante intrand in acest prim val de lansare atunci. Romania va face cel mai probabil parte din al doilea val de lansari pentru Samsung Galaxy S9, asa cum s-a intamplat si cu modelul lansat anul trecut, deci ne putem uita serios la data de 16 martie pentru achizitie din Romania.

Samsung Galaxy S9 – pret, precomanda si data de lansare in Romania

Samsung Galaxy S9 va avea un Romania un pret de vanzare foarte mare, iar asta pentru ca Samsung a decis sa-l vada scump si in celelalte tari in care telefonul va fi disponibil pentru achizitie. In Europa, Samsung Galaxy S9 va avea preturi care incep de pe la 850 de euro, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus va costa cam 1000 de euro, telefoanele fiind mai scumpe cu 50 si respectiv 150 de euro in comparatie cu modelele lansate in 2017.

Samsung Galaxy S9 va avea in Romania preturi care incep de la 3800 – 3900 de lei, aceasta fiind diferenta logica pe care o putem calcula in momentul de fata in comparatie cu modelele de anul trecut. Samsung Galaxy S9 Plus ar trebui sa coste 4400 – 4500 de lei in momentul lansarii, dar pretul ar putea fi chiar mai mare, din moment ce el va fi mai scump decat Samsung Galaxy Note 8, care a avut preturi de 4400 de LEI in Romania in 2017.

Samsung Galaxy S9 va fi foarte scump, insa compania coreeana va oferi o serie de cadouri pentru clientii care vor decide sa cumpere produsul, iar asta pentru a mai reduce din impactul pretului mare. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor avea drept cadouri incarcatoare wireless, dock-uri care permit transformarea intr-un calculator si altele care vor mai compensa intr-o anumita masura costul ridicat.