Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Pret si Lansare in Romania

Samsung Galaxy S9 are pretul, data de precomanda si data de lansare pentru Romania dezvaluite oficial de catre compania Samsung inaintea prezentarii de maine.

Samsung Galaxy S9 pret lansare romania

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial in cursul zilei de maine in cadrul unei conferinte pe care compania Samsung o va organiza in Barcelona inainte sa inceapa Mobile World Congress 2018. Samsung Galaxy S9 este capul de afis pentru intreaga conferinta, extrem de importanta, iar coreenii stiu asta, asa ca in ultimele zile au dezvaluit cam tot ceea ce trebuie stiut in legatura cu acest nou model de smartphone, foarte asteptat de catre fani.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe data de 25 februarie in Barcelona, iar precomenzile vor incepe pe data de 2 martie, insa nu se stie sigur daca si in Romania se vor deschide tot atunci. Prezentarea Samsung Galaxy S9 este programata in Romania pentru data de 6 martie, deci vorbim despre deschiderea precomenzilor cel mai tarziu la aceasta data, iar asta pentru ca lansarea in Romania va avea loc mai tarziu decat in alte tari de pe glob.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in cele mai importante tari pentru Samsung in data de 9 martie, Coreea de Sud, Sua, Marea Britanie, si alte cateva tari importante intrand in acest prim val de lansare atunci. Romania va face cel mai probabil parte din al doilea val de lansari pentru Samsung Galaxy S9, asa cum s-a intamplat si cu modelul lansat anul trecut, deci ne putem uita serios la data de 16 martie pentru achizitie din Romania.

Samsung Galaxy S9 – pret, precomanda si data de lansare in Romania

Samsung Galaxy S9 va avea un Romania un pret de vanzare foarte mare, iar asta pentru ca Samsung a decis sa-l vada scump si in celelalte tari in care telefonul va fi disponibil pentru achizitie. In Europa, Samsung Galaxy S9 va avea preturi care incep de pe la 850 de euro, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus va costa cam 1000 de euro, telefoanele fiind mai scumpe cu 50 si respectiv 150 de euro in comparatie cu modelele lansate in 2017.

Samsung Galaxy S9 va avea in Romania preturi care incep de la 3800 – 3900 de lei, aceasta fiind diferenta logica pe care o putem calcula in momentul de fata in comparatie cu modelele de anul trecut. Samsung Galaxy S9 Plus ar trebui sa coste 4400 – 4500 de lei in momentul lansarii, dar pretul ar putea fi chiar mai mare, din moment ce el va fi mai scump decat Samsung Galaxy Note 8, care a avut preturi de 4400 de LEI in Romania in 2017.

Samsung Galaxy S9 va fi foarte scump, insa compania coreeana va oferi o serie de cadouri pentru clientii care vor decide sa cumpere produsul, iar asta pentru a mai reduce din impactul pretului mare. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor avea drept cadouri incarcatoare wireless, dock-uri care permit transformarea intr-un calculator si altele care vor mai compensa intr-o anumita masura costul ridicat.

48 COMENTARII

  1. Zaone,vezi ca ai scris euro in loc de lei :
    -“Samsung Galaxy S9 va avea in Romania preturi care incep de la 3800 – 3900 de euro” si
    -“Samsung Galaxy S9 Plus ar trebui sa coste 4400 – 4500 de euro in momentul lansarii’

  2. O sa fie fail și așa la pretul ăsta. In lumea android ai de unde alege față de iOS unde exista doar Apple,cu caracteristici asemănătore și la jumătate de preț,One plus 5T e doar un exemplu.
    Sunt curios câți dintre fanii Samsung de pe aici isi vor lua…

  3. Si un golf R e mai rapid ca un mercedes e class si costa..
    Degeaba daca nu se cumpara s9..
    Nasol sa traiesti experimentele pe youtube ca se stie ca nu vei cumpara s9

  4. S9+ are scoruri mult mai mari in Antutu fata de one plus 5t, design mult mai frumos si camera care v-a fi cea mai bună de pe piata.
    Asta, probabil, pana v-a scoate Google Pixel 3 sau Apple Iphone 9, XS.

  5. Nu știu cum va ucide S9 cu cei 4 gb de rami. Mai ales de prin primăvara când vor apărea și șleahta de androizi cu SD845 și vreo 6-8 gb de ram.

  6. Acest profit vine preponderent din chip-uri și display,nicidecum din telefoane mobile.
    “One of the biggest reasons why it did well in Q4 2017 is Apple, whose exclusive orders for the X’s OLED displays helped Samsung offset the rising Korean won.
    It’s been a while since we’ve seen the company’s mobile division become its top earner, and that definitely didn’t happen in the fourth quarter. Samsung’s mobile biz earnings were affected by the hike in marketing costs over the holidays, and the division’s operating profit was down YOY from $2.3 billion in Q4 2016 to around $2.25 billion in Q4 2017.”

  7. Samsung S9 cu 4gb ram in 2018….acum multi ani dadea tonul macar in specificatii si numere/cifre mari acum au ajuns de rasul lumii….altii din 2017 vin cu 8 gb ram

  8. Omule intelege odata pt totdeauna fiecare cu gustul lui. Insa cu totii ne-am saturat de vomele tale toxice. Ca o baba cat e ziua de lunga tot cu Samsung esti in gura. Get a life.

  9. Cu totii..care toti? Esti cumva seful lor si vorbesti deasupra tuturor samsonistilor?
    Poate ar fi bine sa iti faci o viata si sa te plangi mai putin precum o muiere

  10. Sa nu exageram, o rata la un telefon o faci usor, stiu oameni care au bani foarte multi si culmea, folosesc samsung nu pentru ca ar fi mai ieftine, doar ca nu le pasa de pret sau specificatii, pur si simplu le plac ca telefoane, stiu ca te crezi un fel de avocat sau purtator de cuvant pentru apple dar nu totul se rezuma la un telefon, pur si simplu iti iei ce iti place, nici eu nu sunt hotarat ce sa imi iau acum, ma gandesc la s9, note 8 sau iphone 8 plus, daca ar fi avut oled si iphone 8 plus nu as fi ezitat sa il iau

  11. cred ca ati dai seama ca asta este de fapt administratorul site-ului, nu?
    si asta este modul lui de a tine lumea aici pe site 😉

  12. Indifrent cine o fi are probleme grave la mansarda. Initital ti-e mila de el si il compatimesti, apoi incerci sa vezi ce e in mintea lui dar la un moment dat te saturi. Si indiferent cat de dereglat e omu te saturi sa citesti toata ziua despre “saraci, saracii, mizerii”, toata xenofobia asta fata de un simplu brand si fata de userii acelui brand. E ura pura si nejustificata si total aiurea. Indiferent cine e acest specimen un astfel de comportament xenofob dus la extrem ar trebui interzis. Pe un site serios deja zbura de mult.

  13. Eram curios de argumentele tale, eu am folosit un android pur și Samsung dar să îți spun diferența: la Samsung ai update mai rar de android dar perfect stabil, la androidul pur ai update la lansare dar cu destule bug-uri, la Samsung ai deja androidul maturizat de google+optimizarea făcută de Samsung, la rapiditate s7 întrecea pixel 1 anul trecut dar acum s8 și pixel 2 sunt egale, nu o să simți diferența de performanță (probabil cu un soft care măsoară rapiditatea in ms in favoarea pixel dar este insesizabil), ai puțin bloatware la pixel dar lipsesc anumite funcții folositoare care le găsești la Samsung (+ că poți dezinstala cam tot bloatware-ul prin adb, un proces ușor de realizat), cam toate serviciile și aplicațiile Google (fara cameră) ai nativ pe Samsung (dar poți băga și camera de pe pixel, modata)…etc. ,singura parte negativă este că pe Samsung ai garanția knox, deci nu poți face root fara sa o pierzi. Nu este vorba că “nici atâta lucru nu știu” ,eu îți vorbesc din experiența și tu din informații găsite pe cine știe ce site-uri pe internet. Îți recomand să te uiți peste review-uri, daca ai bloatware nu înseamnă că este inutil.