Prima Pagina Huawei Huawei P20: Clona iPhone X in Primul Hands-On VIDEO

Huawei P20: Clona iPhone X in Primul Hands-On VIDEO

Huawei P20 apare intr-un prim hands-on video in care vedem noul design si ce elemente de design si interfata au fost preluate de la iPhone X in 2018.

Huawei P20 Clona iPhone X Hands-On VIDEO

Huawei P20 Lite face parte din seria de clone iPhone X care va purta denumirea Huawei P20, iar astazi avem ocazia de a vedea aceasta unitate prezentata in detaliu intr-un prim hands-on video. Puteti vedea in primul rand ca Huawei P20 Lite are acea tema a Huawei care copiaza iconitele din iOS si alte elemente de interfata pe care le recunoastem de atatia si atatia ani de la telefoanele iPhone, insa desigur ca si decupajul intra usor in atentie.

Huawei P20 Lite va avea un decupaj mai mic decat cel al iPhone X, deoarece nu are o camera frontala la fel de complexa si implicit sistemul sau de recunoastere faciala nu va fi la fel de sigur precum Face ID. Interesant este totusi ca in jurul decupajului pentru seria Huawei P20 putem vedea diverse iconite similare cu cele din iOS pentru iPhone X, ele fiind aranjate deasemenea intr-o ordine oarecum similara cu cea folosita de catre Apple.

Huawei P20 – clona iPhone X in primul hands-on VIDEO

Huawei P20 Lite are o camera duala verticala, care are un design extrem de similar cu cel al camerei folosite in iPhone X, insa Huawei P20 si Huawei P20 Pro ar putea avea camera tripla, sau cel putin unul dintre ele sigur va avea. Design-ul carcasel Huawei P20 Lite nu seamana cu cel al iPhone X, iar acel cititor de amprente din centrul sau este suficient pentru a lua gandul de la un produs care seamana foarte bine cu cele ale companiei Apple.

Huawei P20 Lite va fi cel mai ieftin model din seria Huawei P20, insa diferentele fata de Huawei P20 Lite vor sta in principal pentru componentele interne, si mai putin pentru design-ul total. In comparatie cu Huawei P20 Pro, versiunea Lite va avea un ecran mai mic, cel mai probabil va fi ami mica, va avea componente mult inferioare, dar va fi si mult mai ieftina, asa ca va fi foarte atractiva pentru multi clienti in cautare de un telefon ieftin.

 • Daniel Razvan

  Apar din ce in ce tot mai multe clone iPhone X la prețuri greu de crezut. Calitatea nu mai este calitate !!!

 • Secrets

  si tot clonele samsung se vind cel mai mult ;))

 • Java

  Cred ca au calitate mai buna clonele samsung cu android

 • Daniel Razvan

  Gama de posibili cumpărători este acoperită de piața, aceasta oferind prețuri și produse pentru toată lumea. Este foarte bine.

 • Daniel Razvan

  Toată lumea trebuie sa trăiască !!!

 • V.P

  Pentru ca nu sunt clone .

 • V.P

  Jura-te pe rosu !!

 • V.P

  Asa se intampla cand esti calic si vrei sa ciupesti doi lei pe pe spatele celor de la Apple .
  Ce sa zic , un telefon urat , punct .

 • sudteamromania

  Ce telefon ai…aaa huawei! Aaa ? 😂

 • George89

  Ce clone ma ?….niste ex ?

 • George89

  Mare fail , mix Apple , Samsung ….decupaj si camera semafor Apple , bara si buton home still Samsung ( nu gama lite , dar cele high end da ) …..nu inteleg deloc ,daca au decupaj nu ar trebuii sa traga de ecran pana jos ?
  Hai sa mai terminam cu camera extrem de complexa Face ID , pt ca e doar un chip Microsoft miniaturizat vechi de ani de zile pe care il pot achizitiona si implemeta toti