Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9: Functia Importanta Dezvoltata Intr-un An

Samsung Galaxy S9: Functia Importanta Dezvoltata Intr-un An

Samsung Galaxy S9 a avut o noua functie importanta dezvoltata in doar un singur an de catre compania Samsung, clientii bucurandu-se de o experienta noua.

samsung galaxy s9 difuzoare stereo dezvoltare

Samsung Galaxy S9 are o serie de functii noi implementate de catre compania Samsung pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar unele dintre ele au avut dezvoltarea explicata recent de catre coreeni. Conform celor de la Samsung, una dintre noile functii importante pentru Samsung Galaxy S9 a fost dezvoltata intr-un singur an, iar aici vorbim despre sistemul de difuzoare stereo care a fost integrat de catre companie in telefoanele sale.

Samsung Galaxy S9 are implementate difuzoare stereo la mai bine de un an dupa ce Apple le-a oferit in seria iPhone, principala competitoare a celor de la Samsung, dezvoltarea functiei parand sa fi inceput dupa lansarea iPhone 7. Conform celor de la Samsung, decizia de a implementa difuzoare stereo in Samsung Galaxy S9 a fost luata dupa ce compania a aflat ca utilizatorii vor difuzoare mult mai bune pentru telefoanele sale, desi nu era nevoie de un studiu pentru asta.

Samsung Galaxy S9 – functia noua si importanta dezvoltata Intr-un an

samsung galaxy s9 difuzoare stereo dezvoltare 1

Samsung Galaxy S9 are un sistem de difuzoare stereo creat printr-o colaborare dintre Samsung, AKG si Dolby Atmos, sunetele redate fiind cu de pana la 1.4 ori mai puternice decat cele ale difuzoarelor modelelor anterioare de telefoane. Diferenta este foarte mare, iar clientii Samsung Galaxy S9 pot auzi sunete la cu o intensitate si claritate la fel de buna precum cele oferite de catre telefoanele iPhone, o schimbare binevenita pentru poducatorul coreean.

“We saw consumer usage of Bluetooth speakers/headphones was similar to usage of built-in speakers. We also listened to our customers and heard they wanted improved audio to match the immersive Infinity Display. After over a year of hard work, the results on the Samsung Galaxy S9 and S9 Plus are pretty impressive. The Galaxy S9 and S9 Plus feature spectacular stereo sound that’s 1.4 times louder than their predecessors.”

Samsung Galaxy S9 este un telefon laudat de catre foarte multa lume pentru inovatiile implementate de catre cei de la Samsung, iar unele dintre ele n-au fost dezvoltate in perioade chiar atat de lungi de timp. Difuzoarele stereo implementate in Samsung Galaxy S9 n-au fortat nici modificarea design-ului in comparatie cu cel al modelelor anterioare, iar asa utilizatorii pot asculta sunete folosind un sistem audio de ultima generatie, care rivalizeaza cu cel implementat in telefoanele iPhone.

 • EMP83

  Într-adevăr difuzoarele se aud super, în sfârșit un telefon Samsung cu difuzoare super ok.

 • iowel leva

  Dar castile din pachet sunt niste stifturi numai bune de aruncat la gunoi….pacat….pentru ca telefonul e super….si auditia….dar pe niste casti de firma….

 • Secrets

  cum adica ca ale iphone? pai icaca are ceva marca inregistrata sunetului si eu nu am auzit? sau e doar o marca ca o alta chinezarie? niciodata iphone nu va avea ceva frumos in claritate a sunetului,asta e o reclama jegoasa si ordinara! ce se mai aude de conserva acea de boxa ? nimic! esec total! dar ce sisteme audio are samsung? cand spui samsung se stie, cand spui apple faci vanturi ca lumea nu stie si nici nu vrea sa stie despre o altfel de marca sa prpduca sisteme audio. parlitule cu pagina ta.

 • V.P

  Cand vreau muzica bag repede AirPods-urile in urechi , e bine ca au bagat doua difuzoare la cati bani costa nenorocirile astea .

 • Cristi

  Mie unul, în urma unei comparații intre galaxy s9 plus și iphone x mi s-au părut mult mai bune cele de pe Samsung.

 • Java

  Apple se pisa pe orice pocnitoare cu android sacadat