Samsung Galaxy S9: Functia Importanta Dezvoltata Intr-un An

Samsung Galaxy S9 a avut o noua functie importanta dezvoltata in doar un singur an de catre compania Samsung, clientii bucurandu-se de o experienta noua.

samsung galaxy s9 difuzoare stereo dezvoltare

Samsung Galaxy S9 are o serie de functii noi implementate de catre compania Samsung pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar unele dintre ele au avut dezvoltarea explicata recent de catre coreeni. Conform celor de la Samsung, una dintre noile functii importante pentru Samsung Galaxy S9 a fost dezvoltata intr-un singur an, iar aici vorbim despre sistemul de difuzoare stereo care a fost integrat de catre companie in telefoanele sale.

Samsung Galaxy S9 are implementate difuzoare stereo la mai bine de un an dupa ce Apple le-a oferit in seria iPhone, principala competitoare a celor de la Samsung, dezvoltarea functiei parand sa fi inceput dupa lansarea iPhone 7. Conform celor de la Samsung, decizia de a implementa difuzoare stereo in Samsung Galaxy S9 a fost luata dupa ce compania a aflat ca utilizatorii vor difuzoare mult mai bune pentru telefoanele sale, desi nu era nevoie de un studiu pentru asta.

Samsung Galaxy S9 – functia noua si importanta dezvoltata Intr-un an

samsung galaxy s9 difuzoare stereo dezvoltare 1

Samsung Galaxy S9 are un sistem de difuzoare stereo creat printr-o colaborare dintre Samsung, AKG si Dolby Atmos, sunetele redate fiind cu de pana la 1.4 ori mai puternice decat cele ale difuzoarelor modelelor anterioare de telefoane. Diferenta este foarte mare, iar clientii Samsung Galaxy S9 pot auzi sunete la cu o intensitate si claritate la fel de buna precum cele oferite de catre telefoanele iPhone, o schimbare binevenita pentru poducatorul coreean.

“We saw consumer usage of Bluetooth speakers/headphones was similar to usage of built-in speakers. We also listened to our customers and heard they wanted improved audio to match the immersive Infinity Display. After over a year of hard work, the results on the Samsung Galaxy S9 and S9 Plus are pretty impressive. The Galaxy S9 and S9 Plus feature spectacular stereo sound that’s 1.4 times louder than their predecessors.”

Samsung Galaxy S9 este un telefon laudat de catre foarte multa lume pentru inovatiile implementate de catre cei de la Samsung, iar unele dintre ele n-au fost dezvoltate in perioade chiar atat de lungi de timp. Difuzoarele stereo implementate in Samsung Galaxy S9 n-au fortat nici modificarea design-ului in comparatie cu cel al modelelor anterioare, iar asa utilizatorii pot asculta sunete folosind un sistem audio de ultima generatie, care rivalizeaza cu cel implementat in telefoanele iPhone.