iPhone si FaceTime Ajuta Studentii sa COPIEZE la Examene

Studentii care copiaza la examene au devenit tot mai ingeniosi, iar cea mai recenta metoda implica folosirea FaceTime si a unor casti Bluetooth speciale pentru asta.

iPhone FaceTime Studentii COPIEZE Examene

Luna viitoare va incepe sesiunea in foarte multe universitati, iar daca erati in cautarea de metode greu de descoperit pentru a copia la examene, atunci iata ce puteti invata azi. Se pare ca studentii chienzi folosesc FaceTime din telefoanele iPhone si casti Bluetooth de culoarea urechii pentru a copia la examene, iar metoda pare sa aiba succes destul de mare.

Studentii si-au lipit telefoanele iPhone cu banda scotch de piept pentru a nu fi descoperite, ele avand apeluri FaceTime pornite inainte de a intra in examene, iar castile Bluetooth ii ajutau sa afle raspunsurile. Metoda este una foarte ingenioasa, iar asta vine si cu un pret pentru ca 6 studenti care au folosit-o au platit nu mai putin de 9000 de dolari pentru a beneficia de ea.

iPhone si FaceTime ajuta studentii sa copieze la examene

Metoda aceasta ingenioasa nu este totusi imposibil de descoperit, deoarece in timpul unui examen un profesor a auzit sunete emise de catre una dintre casti si a scos studentul din sala de examen. Se pare ca metoda a fost folosita timp de cateva zile acum peste 1 an si jumatate, insa sunt sigur ca ar putea fi folosita din nou foarte curand, mai ales ca e si foarte greu de descoperit.

“She had an iPhone attached to the front of her blouse with scotch tape and wore a jacket to hide it. Once the exam had started, Tan would connect via FaceTime with the principal, Poh and Feng, who were stationed at Zeus’ premises, giving them a live feed of the exam questions.This went on from Oct 19 to Oct 24, 2016, when an invigilator noticed “unusual sounds” coming from student Chen Yi, who was sitting for English Paper 1 at Tampines Secondary School. He was taken aside after the exam and asked to remove his vest, under which a mobile phone was found. A Bluetooth device and a skin-coloured ear piece were also found on him.”

iPhone nu este singurul telefon folosit pentru a copia la examene, iar FaceTime este departe de a fi singura metoda de comunicare utila pentru asa ceva. Totusi, partea ingenioasa vine cu aceste casti Bluetooth de culoarea urechii, ele fiind greu de descoperit pana in momentul in care sunetele emise de catre ele sunt prea puternice si sunt auzite in jur.