Samsung Galaxy S10 Concept Arata Schimbarea MARE de Design

Samsung Galaxy S10 apare astazi intr-un concept foarte interesant care ne arata o schimbare foarte mare de design pe care compania Samsung ar putea-o oferi.

Samsung Galaxy S10 Concept Schimbare Design

Samsung Galaxy S10 este prezentat in conceptul de mai jos ca venind cu o schimbare majora de design pentru seria de telefoane ale companiei Samsung, ceva ce nu este anuntat in zvonurile aparute in ultima perioada. Stim deja ca Samsung Galaxy S10 nu urmeaza sa aduca o schimbare serioasa de design pentru seria de telefoane ale companiei coreene, in ciuda faptului ca este versiunea o versiune aniversara, asa cum a fost iPhone X anul trecut.

Samsung Galaxy S10 in conceptul de mai jos ne arata o eliminare aproape totala a marginilor ecranului, ceva ce foarte multa lume asteapta de ani de zile de la telefoanele companiei Samsung. Stim deja ca Samsung Galaxy S9 nu are margini laterale multumita ecranului curbat, insa in partile inferioara si superioara inca exista margini destul de proeminente, insa acest concept pentru Samsung Galaxy S10 ne arata cum ar putea fi ele eliminate.

Samsung Galaxy S10 Concept Arata Schimbarea MARE pentru Design

Samsung Galaxy S10 este deja in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Samsung pentru a fi lansat anul viitor, iar daca va aduce macar schimbarile pe care le vedem aici, atunci ar putea avea succes foarte mare. Daca Samsung va decide totusi sa nu faca schimbari importante de design pentru Samsung Galaxy S10, si va pastra formatul actual, atunci multa lume va ramane dezamagita, deoarece va astepta o schimbare similara cu cea pe care o ofera iPhone X.

Samsung Galaxy S10 ar putea avea totusi o schimbare foarte importanta sub forma integrarii unui cititor de amprente sub ecran, in acest moment coreenii dorind sa faca aceasta modificare pentru Samsung Galaxy Note 9. Samsung Galaxy S10 va fi lansat in primavara anului viitor, cel ai probabil undeva prin martie, asa ca pana atunci vom vedea cu siguranta si mai multe concepte pentru noul model de telefon al coreenilor.