Samsung Galaxy Note 9: Vestea URIASA pentru Fani

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat foarte curand, iar acum aflam despre o veste uriasa pentru fanii din lumea intreaga care astepta aparitia telefonului.

Samsung Galaxy Note 9 Vestea URIASA Fani

Samsung Galaxy Note 9 se apropie incetul cu incetul de lansarea oficiala, compania Samsung putand lua decizia de a-l aduce mai devreme pe piata, insa astazi o alta veste uriasa pentru fani a fost descoperita. Stim deja ca Samsung Galaxy Note 9 va prelua componentele care au fost folosite in Samsung Galaxy S9 Plus, iar acum avem o confirmare a faptului ca acest lucru este 100% real, performantele telefonului urmand a fi pe masura.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba performante mai bune cu chip-ul Exynos 9810 in comparatie cu cel Qualcomm Snapdragon 845, asa cum se intampla si in cazul Samsung Galaxy S9, lansat in luna martie. Acolo diferentele dintre cele doua chip-uri nu sunt foarte mari in testele de performanta, dar in lumea reala este sunt destul de vizibile, in special in procesarea video, iar in cazul Samsung Galaxy Note 9 lucrurile vor sta exact la fel.

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea un chip Exynos 9810 mai bun decat cel implementat in seria Samsung Galaxy S9, insa partea buna este ca ecranul mai mare nu are vreun impact asupra performantelor, lucru de laudat. Samsung Galaxy Note 9 are deasemenea confirmat faptul ca urmeaza sa fie livrat de catre cei de la Samsung cu 6 GB RAM, nu 8 GB, asa cum a spus un zvon anterior, deci daca asteptati asa ceva, ar fi bine sa va luati gandul de la asta.

Samsung Galaxy Note 9: Vestea URIASA pentru Fani

Samsung Galaxy Note 9 Vestea uriasa Fani 1

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea imbunatatiri pentru consumul de energie pe care il genereaza chip-ul Exynos 9810, iar asta deoarece in cazul Samsung Galaxy S9 autonomia este substantial mai mica decat cea oferita de chip-ul Snapdragon 845. E greu de spus ce poate face Samsung pentru a rezolva problemele cu autonomia inainte de lansarea Samsung Galaxy Note 9 pe pietele globale, insa este de asteptat ca o imbunatatire sa existe.

Samsung Galaxy Note 9 are deasemenea confirmat faptul ca va fi livrat cu Android 8.1 pentru clienti, deci acestia nu vor trebui sa mai astepte actualizari, asa cum s-a intamplat cu Samsung Galaxy S9, livrat cu versiunea 8.0. Deocamdata alte detalii privind Samsung Galaxy Note 9 sunt nesigure, asa ca ramane doar sa vedem ce urmeaza sa anunte compania coreeana cand va decide sa organizeze conferinta oficiala pentru prezentarea telefonului.

Samsung Galaxy Note 9 nu are deocamdata anuntata vreo informatie cu privire la pretul pe care telefonul urmeaza sa il aiba in momentul in care va fi lansat in mod oficial de catre coreeni. Este de asteptat ca Samsung Galaxy Note 9 sa fie mai scump decat predecesorul sau cand va fi lansat, insa nimeni nu stie cam cat de mare va fi diferenta, asa ca va fi interesant de vazut ce va stabili compania coreeana.

8 COMENTARII

  1. Aceleași design ca Note 8,doar amprenta mutată jos sub camere,in rest nimic nou sub soare. Adăugăm un preț și mai mare ca Note 8= eșec din start,pot sa spun ca va fi și mai mare eșecul ca in cazul lui S9. Un Note 8 cu componente de S9+,atât.

  2. Vă dați seama cât de avansate sunt cipurile Apple? Abia după trei ani telefoanele concurenților au reușit să bată iPhone 6s in single-core

  3. Waw ce veste uriasa! Asta a fost ca la lansarea lui iPhone 7, noua generatie bla bla si cand colo un 6ss. Ma mir ca au schimbat designeul la camera si nu au facut telefonul in carcasa de 6s (poate mai aveau “cateva” ramase).

    In concluzie asteptam noutati chiar waw. Asa cum e iPhone X. Cu bune cu rele e nou, e diferit.

    Inteleg ca nu se poate ceva nou in fiecare an dar macar la 2 ani se poate.

    PS: in acest caz s9 si note 9 isi peit mentinerea designeului de la generatia anterioara.

  4. Waw ce veste uriasa! Asta a fost ca la lansarea lui iPhone 7, noua generatie bla bla si cand colo un 6ss. Ma mir ca au schimbat designeul la camera si nu au facut telefonul in carcasa de 6s (poate mai aveau “cateva” ramase).

    In concluzie asteptam noutati chiar waw. Asa cum e iPhone X. Cu bune cu rele e nou, e diferit.

    Inteleg ca nu se poate ceva nou in fiecare an dar macar la 2 ani se poate.

    PS: in acest caz s9 si note 9 isi peit mentinerea designeului de la generatia anterioara.