Samsung Galaxy Note 9: OFICIAL, PRIMA Functie MAJORA Anuntata

Samsung Galaxy Note 9 are in mod oficial anuntata una dintre functiile majore pe care compania coreeana vrea sa le lanseze impreuna cu telefonul in aceasta vara.

Samsung Galaxy Note 9 Functia MAJORA TINE

Samsung Galaxy Note 9 a avut anuntata in mod oficial ieri o schimbare importanta pe care coreenii o pregatesc de ceva vreme, presedintele uneia dintre diviziile Samsung vorbind intr-o conferinta de presa despre ceea ce va fi oferit. Samsung Galaxy Note 9 este viitorul smartphone premium pe care Samsung vrea sa il lanseze, iar cele mai recente zvonuri spun ca el urmeaza sa ajunga pe piata in iunie, sau iulie, pentru a compensa vanzarile slabe ale Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy Note 9 are anuntata de catre compania Samsung lansarea Bixby 2.0 in aceasta vara, compania coreeana spunand ca a lucrat foarte mult pentru a imbunatati asistentul personal pentru utilizatorii din lumea intreaga. Vorbim despre un upgrade serios facut pentru Bixby in Samsung Galaxy Note 9, compania Samsung spunand ca acum acesta va avea o voce mult mai naturala decat pana in prezent, ceva ce parea imposibil.

Samsung Galaxy Note 9 va avea deasemenea in Bixby 2.0 si o imbunatatire substantiala pentru anularea zgomotelor ambientale, cele care impiedica de multe ori recunoastere comenzilor vocale rostite de catre utilizatori. Mai mult decat atat, Bixby 2.0 ar trebui sa fie mult mai rapid pe Samsung Galaxy Note 9 in comparatie cu celelalte modele de telefoane ale companiei Samsung, asa ca utilizatorii ar trebui sa afle mai rapid datele de care sunt interesati.

Samsung Galaxy Note 9: OFICIAL, PRIMA Functie MAJORA Anuntata

Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa fie lansat in august, nu in iunie/iulie, conform jurnalistilor care au fost prezenti la conferinta de presa a coreenilor, dar nu se stie daca informatia este oficiala. Nu este greu de crezut ca Samsung Galaxy Note 9 va fi totusi lansat atat de tarziu pentru ca toate noutatile majore sa fie pregatite suficient de bine, insa in urmatoarele saptamani vom afla cu siguranta noi detalii privind telefoanele coreenilor.

” … the next flagship smartphone will adopt an upgraded artificial intelligence platform, Bixby 2.0. Lee toldthat  the upcoming flagship smartphone model in the second half of the year would feature the advanced Bixby platform. According to his remarks, Bixby 2.0 will be upgraded with enhanced natural language processes, improved noise resistance capability and quicker response times. Samsung is preparing to unveil the Galaxy Note 9 in August.”

Samsung Galaxy Note 9 nu are anuntate schimbari majore de catre compania coreeana, ci in principal schimbari pentru unele componente interne si nimic substantial pentru design-ul telefonului mobil. Bixby 2.0 nu reprezinta o schimbare substantiala pentru cei care asteapta Samsung Galaxy Note 9, asa ca daca Samsung nu are si alte noutati substantiale oferite, atunci e foarte posibil ca si acest model sa fie un esec, precum Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa fie prezentat pe la jumatatea lunii august, daca planurile coreenilor nu se vor schimba in comparatie cu anul trecut, insa sunt sanse destul de mari ca lansarea sa aiba loc in iunie/iulie. Samsung Galaxy Note 9 ar trebui deasemenea sa fie disponibil si la preturi mai mari decat Samsung Galaxy Note 8, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce anume va anunta Samsung vara aceasta pentru noul telefon mobil.

5 COMENTARII