Samsung Galaxy Note 9: Modelul SPECIAL Creat de Coreeni

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie pus in vanzare de catre compania coreeana intr-o versiune speciala, asteptata de cativa ani de catre foarte multi dintre fani.

Samsung Galaxy Note 9 Modelul SPECIAL

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Samsung intr-o versiune speciala anul acesta, ceva ce foarte multa lume nu credea posibil, dar ceva ce se pare ca este in planurile Samsung de ceva vreme. Samsung Galaxy Note 9 trebuie sa vina cu noutati majore pentru a putea intra in atentia lumii intregi, iar cei de la Samsung par sa fi gasit exact ceea ce este necesar pentru a genera interes din partea oamenilor din lumea intreaga.

Samsung Galaxy Note 9 a avut ieri anuntat faptul ca va avea un chip Exynos 9810 mai performant decat cel Qualcomm Snapdragon 845, dar asta nu trebuia sa fie o surpriza prea mare pentru fanii coreenilor. In ciuda acestui lucru, Samsung Galaxy Note 9 a avut ieri performantele foarte bune confirmate, impreuna cu faptul ca va avea 6 GB RAM oferiti de catre cei de la Samsung, Samsung Galaxy S9 Plus avand deasemenea specificatii la fel de bune.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza totusi sa fie creat de catre compania coreeana si intr-o versiune speciala, care ar putea fi pusa in vanzare doar in anumite piete de pe glob, dar ea va aduce exact ceea ce vor fanii. Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa fie lansat intr-o versiune care are 8 GB RAM si 512 GB spatiu de stocare, doua dintre cerintele multora dintre fani inca de acum cativa ani de zile, dar nu toata lumea ar avea ocazia sa profite de ele.

Samsung Galaxy Note 9: Modelul SPECIAL Creat de Coreeni

Samsung Galaxy Note 9 cu 8 GB RAM ar putea face fata OnePlus 6, care a intrecut deja in performante Samsung Galaxy S9, iar acest lucru n-ar trebui sa se schimbe cand versiunea cu 6 GB RAM a Samsung Galaxy Note 9 va fi lansata. Daca vom vedea si un Samsung Galaxy Note 9 cu 8 GB RAM integrati, atunci e foarte posibil ca performantele sale sa fie superioare celor oferite de catre OnePlus 6, dar si de catre alte modele de telefoane Android premium existente in momentul de fata piata.

Samsung Galaxy Note 9 are nevoie nu doar de schimbari importante pentru functionalitate, ci si de specificatii de top, plus performante care sa le ofere oamenilor suficient de multe motive pentru a il cumpara. Problema este ca Samsung ar intentiona sa ofere acest model special al Samsung Galaxy Note 9 doar pe pietele din Asia, acolo unde specificatiile conteaza foarte mult, asa ca in Europana e posibil sa nu il vedem decat adus neoficial.

Samsung Galaxy Note 9 nu are anuntate schimbari majore in raport cu modelul de anul trecut, iar integrarea a 8 GB RAM in versiunile internationale ar fi ceva de bun augur, care totusi ar putea creste si pretul de vanzare. Este de asteptat ca Samsung Galaxy Note 9 sa fie mai scump decat Samsung Galaxy Note 8, insa in mod normal diferenta n-ar trebui sa fie uriasa, dar cand vine vorba despre telefoane noi, nimeni nu mai poate prezice preturile.