Samsung GALAXY S10: SURPRIZELE ce n-au Ajuns in Note 9

Samsung GALAXY S10 va fi lansat de catre compania Samsung cu o gama variata de surprize care n-au mai fost implementate in Galaxy Note 9 in aceasta vara.

Samsung GALAXY S10 SURPRIZE Ajuns Note 9

Samsung GALAXY S10 este viitoarea mare speranta a celor de la Samsung, iar asta pentru ca Samsung GALAXY Note 9 a fost prezentat deja, iar din pacate este doar o noua mare dezamagire. Era de asteptat ca acest nou telefon sa nu aduca suficient de multe schimbari importante pentru a fi vazut de catre consumatori ca un must-have, asa ca acum atentia lumii intregi se indreapta spre Samsung GALAXY S10, pentru care au fost pastrate multe noutati.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba integrat un cititor de amprente in ecran de catre cei de la Samsung, aceasta functionalitate fiind initial asteptata pentru Samsung GALAXY Note 9, dar nu a mai fost integrata. Evitarea implementarii sale pentru o tine pentru Samsung GALAXY S10 va genera probleme mari de vanzari pentru cei de la Samsung, insa aceasta nu e singura schimbare majora care a fost tinuta pentru viitorul flagship.

Samsung GALAXY S10: SURPRIZELE ce n-au Ajuns in Note 9

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba deasemenea o camera frontala 3D, precum cea TrueDepth din iPhone X, dar si o camera principala tripla, ambele noutati fiind extrem de importante pentru fanii coreenilor. Mai mult decat atat, Samsung GALAXY S10 va veni si cu o schimbare de design implementata de catre compania coreeana, ea urmand a fi cea mai mare pentru serie din ultimii ani, iar asta pentru ca de vreo 2 ani n-au mai existat imbunatatiri pentru aspectul telefoanelor, si e nevoie de o schimbare.

Samsung GALAXY S10 va fi lansat abia prin primavara anului 2019, la cam 9 luni distanta din acest punct, iar intre timp cei de la Samsung vor trebui sa gaseasca solutii pentru a creste vanzarile telefoanelor pe care le vand acum. Samsung GALAXY S10 va fi un smartphone care, cel mai probabil, va merita cu adevarat cumparat, foarte multe noutati fiind anuntate pentru serie, asa ca ramane doar ca ele sa fie confirmate de zvonurile care vor aparea in urmatoarele luni.