Android 9: Prima PROBLEMA SERIOASA Descoperita

Android 9 are prima problema serioasa descoperita de catre utilizatorii care au avut ocazia de a folosi noua versiune a sistemului de operare in telefoane.

Android 9 PROBLEMA SERIOASA

Android 9 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Google pentru toti producatorii care au fost interesati sa-l ofere, iar telefoanele din seria Google Pixel au fost printre primele care au avut actualizarea. Utilizatorii Google Pixel s-au bucurat sa aiba posibilitatea de a instala Android 9 in propriile telefoane atat de rapid dupa lansare, insa din pacate ei au fost si primii care au fost intampinati de o prima problema a sistemului de operare al celor de la Google.

Android 9 strica incarcarea rapida pe telefoanele Google Pixel, astfel ca incarcatoarele rapide refuza sa mai incarce telefoanele, iar aici nu vorbim doar despre cele terte, ci chiar si despre cele ale companiei Google. Practic, utilizatorii care au instalat Android 9 pe Google Pixel observa ca uneori nu-si pot incarca rapid telefoanele si trebuie sa foloseasca doar incarcatoarele incete pentru a incarca bateriile telefoanelor lor, ceva ce nu este chiar atat de bine, si trebuia testat corespunzator.

Android 9 are probleme cu incarcatoarele rapide USB-C

Android 9 nu pare sa faca discriminare intre timpul de incarctor rapid USB-C care este folosit de catre utilizatorii Google Pixel, asa ca toata lumea este afectata intr-o anumita masura, sau alta, de problema. In momentul de fata in afara de cei de la Essential, alti producatori nu prea ofera suport pentru Android 9, asa ca nu se stie cat de mare e problema, pentru ca in realitate si alte telefoane ar fi putut suferi de pe urma acestei scapari a companiei Google.

“On the most recent builds of Android P, including the final release, many 2016 Pixel XL owners are saying their USB-PD batteries/cables no longer cause the ‘Charging rapidly’ message to appear.”

Android 9 are aceasta problema cunoscuta de catre compania Google, iar initial inginerii sai au marcat-o ca fiind imposibil de rezolvat deoarece ea nu provine de la incarcatoare originale, ci de la cele terte. Intre timp, Google si-a schimbat atitudinea, iar asta deoarece Android 9 e problema, avand in vedere ca acele incarcatoare functionau anterior actualizarii, asa ca probabil intr-o actualizare viitoare va fi rezolvata si aceasta problema descoperita de catre utilizatori.