Razer Phone 2: PRET, SPECIFICATII si LANSARE

Razer Phone 2 a fost anuntat in mod oficial, astfel ca pretul, specificatiile, si data de lansare au fost dezvaluite pentru clientii dornici sa le cumpere.

Razer Phone 2 PRET SPECIFICATII LANSARE

Razer Phone 2 a fost anuntat in mod oficial de catre compania Razer astazi, noul model de telefon fiind dedicat celor carora le place sa se joace pe smartphone, deci vine cu o serie de specificatii interesante. Razer Phone 2 nu are un design in ton cu cel al smartphone-urilor lansate in ultimele luni, avand margini foarte groase, insa compenseaza prin faptul ca are specificatii de top, si ofera un ecran special gandit pentru a afisa imagini de calitate cat mai buna.

Razer Phone 2 vine cu un chip Qualcomm Snapdragon 845, 8 GB de memorie RAM, un ecran cu diagonala de 5.7 inch, acesta fiind IGZO LCD, dar avand o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, si 120 Hz. Razer Phone 2 va avea o luminozitate cu 50% mai mare pentru noul ecran, iar asta va sustine sesiunile mai lungi de gaming, telefonul fiind acum si mai rece multumita unui nou sistem de racire care permite cresterea performantelor procesorului cu pana la 30%.

Razer Phone 2: PRET, SPECIFICATII si LANSARE

Razer Phone 2 PRET SPECIFICATII LANSARE 1

Razer Phone 2 va veni cu Android 8.1, din pacate, iar desi are ecran care suporta 120 Hz, din pacate va fi nevoie de jocuri care sa aibaintegrat asemenea suport, asa ca utilizatorii nu vor avea parte de cea mai buna experienta posibila chiar de la inceput. In ceea ce priveste bateria, Razer Phone 2 va avea una de 4000 mAh, destul de mica pentru performantele pe care le promite, dar macar va avea incarcare rapida, si incarcare wireless, plus un logo personalizabil in carcasa.

Razer Phone 2 PRET SPECIFICATII LANSARE 2

Razer Phone 2 va avea deasemenea o noua camera duala, care nu face poze chiar atat de grozave, insa are si certificare IP67 pentru rezistenta sporita la apa, desi e greu de spus cat se joaca efectiv sub apa. Razer Phone 2 este disponibil pentru precomanda incepand de astazi, la preturi care incep de la 799 de dolari, destul de decente daca luam in considerare categoria in care este integrat telefonul, asa ca probabil vor fi si destui doritori.