Samsung GALAXY S11: Iata Prima MARE DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY S11 are anuntata prima mare dezamagire cu destul timp inainte de a fi lansat, compania Samsung vrea sa faca o schimbare pe care fanii o vor detesta.

Samsung GALAXY S11 DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY S11 are prima veste proasta anuntata pentru fanii companiei Samsung, iar asta in conditiile in care noul model de smartphone va fi lansat pe piata abia in 2020, la mult timp dupa ce Samsung GALAXY S10 isi va face aparitia. In ciuda acestui lucru, informatii aparute in cursul zilei de ieri pentru Samsung GALAXY Note 10 dau de inteles ca Samsung GALAXY S11 va veni fara o functionalitate pe care multi dintre clienti o apreciaza acum.

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie lansat fara port audio de 3.5mm, compania Samsung intentionand sa mentina portul USB-C, si sa forteze folosirea sa pentru a asculta muzica prin cam orice fel de casti. Samsung GALAXY S11 va avea portul audio de 3.5mm eliminat, insa un adaptor special va permite conectarea castilor la portul USB-C de catre utilizatori, insa chiar si asa, multa lume va fi dezamagita sa afle ca aceasta schimbare este in lucru la coreeni.

Samsung GALAXY S11: Iata Prima MARE DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY S11 ar putea fi primul model de smartphone premium al celor de la Samsung care va fi lansat fara un port audio de 3.5mm integrat, daca se va lua decizia de a nu face aceasta schimbare in Samsung GALAXY Note 10. In momentul de fata coreenii nu s-au decis cu privire la aceasta schimbare, ei osciland intre a o integra in Samsung GALAXY Note 10, sau Samsung GALAXY S11, primul urmand a fi lansat in vara anului 2019, al doilea in primavara anului 2020.

“Samsung Electronics will eliminate the earphone jack on its strategic smartphone. Samsung is considering removing the earphone jack from Note 10 or S11. The USB-C terminal will be left, and a separate conversion jack will be provided for 3.5mm earphone users.”

Samsung GALAXY S11 fara un port audio de 3.5mm va indeplini temerile multor fani ai Apple, care au ras impreuna cu compania in momentul in care Apple, si alti producatori, au fost ironizati in urma deciziilor de a face aceasta schimbare. Acum va fi interesant de vazut in ce masura Samsung GALAXY S11 va fi ironizat de catre companiile concurente pentru aceasta decizie, insa cu siguranta va fi foarte multa lume dornica sa mai si rada de coreeni.