Samsung GALAXY X. OFICIAL, Noua Functie EXCLUSIVA

Samsung GALAXY X. Noua functie exclusiva pentru telefonul pliabil a fost anuntata in mod oficial de catre un vicepresedinte al companiei coreene, iata ce va aduce.

Samsung GALAXY X bixby

Samsung GALAXY X. Noul telefon este deja in plin proces de dezvoltare, iar conform unor informatii aparute astazi, se pare ca o functie exclusiva ar fi pregatita pentru el de catre cei de la Samsung. Vorbim despre lansarea, in premiera, impreuna cu Samsung GALAXY X a Bixby 3.0, a treia versiune a asistentului personal pe care nimeni nu-l doreste, dar care se pare ca inca ramane serios ancorat in planurile Samsung pentru viitorul telefoanelor proprii.

Samsung GALAXY X. Upgrade-ul de la Bixby 2.0 la Bixby 3.0 este facut in mai putin de 1 an de catre compania Samsung, coreenii accelerand serios planurile pentru a face asistentul personal mai competitiv in fara Siri, Alexa, Cortana, si Google Assistant. Confirmarea lansarii Bixby 3.0 pentru Samsung GALAXY X este facuta de catre Chung Eui-suk, vicepresedinte executiv pentru divizia care se ocupa de dezvoltarea sistemelor bazate pe inteligenta artificiala.

Samsung GALAXY X. OFICIAL, Noua Functie EXCLUSIVA

Samsung GALAXY X. Conform vicepresedintelui Samsung, sistemele de inteligenta artificiala au evoluat foarte incet in ultimii ani, insa in urmatorul deceniu va exista un salt tehnologic urias in ceea ce le priveste. Samsung GALAXY X va fi primul telefon in care Bixby 3.0 va fi integrat, insa Samsung GALAXY S10 va avea cu siguranta noul asistent implementat deasemenea la fel de repede, telefoanele putand fi lansate chiar impreuna pe piata in 2019.

“The new Bixby currently in the pipeline will be featured in the foldable smartphone, but it has not been decided yet whether it will be named Bixby 3.0,” said Chung, adding that the AI software will feature a more upgraded platform with various contents.

Samsung GALAXY X. Dupa lansarea versiunii 3.0 a Bixby, compania Samsung vrea sa aduca asistentul personal in peste 500 de milioane de produse in urmatorii ani, investind 22 de miliarde de dolari in dezvoltarea acestor tehnologii. Samsung GALAXY X va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 de catre compania coreeana, dar data de lansare nu este deocamdata sigura, desi se zvoneste ca luna martie ar fi fost aleasa pentru a pune in vanzare noul model de telefon, insa planurile se pot schimba in orice moment.