Huawei MATE 30. Tehnologie in PREMIERA pe Telefoane

Huawei MATE 30. O tehnologie pregatita in premiera pentru telefoanele celor de la Huawei va aduce schimbari majore pentru produsele asteptate de catre clienti.

Huawei MATE 30 euv

Huawei MATE 30. Viitoarea serie de telefoane pregatite de catre chinezii de la Huawei ar urma sa fie lansata cu o premiera foarte importanta, ei reusind sa surprinda si in alte situatii lumea intreaga cu noutatile pe care le ofera. Mai exact, pentru Huawei MATE 30, compania chinezeasca ar putea folosi tehnologia EUV, Extreme Ultraviolet lithography, si ar urma sa aduca o schimbare uriasa pentru felul in care sunt facute chip-urile pentru telefoane.

Huawei MATE 30. Folosind acest nou proces tehnologic, telefoanele ar putea avea chip-uri in care ar putea fi integrati cu pana la 20% mai multi tranzistori, iar asta aduce cresteri atat pentru performantele produselor, cat si pentru autonomia bateriei. Cresterea performantelor cu un consum redus de energie este ceea ce isi doreste sa ofere orice producator, iar pentru seria Huawei MATE 30 ar urma sa avem parte de aceasta evolutie neasteptat de buna.

Huawei MATE 30. Tehnologie in PREMIERA pe Telefoane

Huawei MATE 30. Deocamdata nu se stie cum se va numi noul chip care va include procesorul din aceasta serie de telefoane, dar ar putea avea denumirea Kirin 985, sau chiar 990. Pentru acest nou procesor ar urma sa fie folosit si un proces de fabricatie de 7nm, care oricum este utilizat si in actualele procesoare ale telefoanelor Huawei, dar pentru Huawei MATE 30 tehnologia EUV ar urma sa aduca beneficii chiar si mai mari pentru clienti.

Huawei MATE 30. Daca Huawei nu isi va schimba strategia privind lansarea de noi procesoare pentru telefoane, atunci e foarte posibil ca acest Kirin 985/990 sa fie prezentat in mod oficial in toamna acestui an, probabil la IFA Berlin. De acolo va mai exista o perioada de pauza pana cand seria Huawei MATE 30 va fi lansata, acest lucru urmand a se intampla undeva prin noiembrie, asa cum au gandit chinezii lansarea seriei de anul acesta.

Huawei MATE 30. E posibil ca Apple sa le-o ia inainte chinezilor cu implementarea acestei tehnologii, si ar putea sa o ofere in iPhone 11 inaintea lor, dar totul depinde de planurile americanilor.