iPhone 11: Iata NOILE Denumiri CIUDATE pentru Telefoanele din 2019

iPhone 11 va fi o serie de telefoane cu denumiri ciudate, compania Apple parand sa mearga dincolo de tiparele cu care am fost obisnuiti pana in acest moment.

iPhone 11 Iata NOILE Denumiri CIUDATE pentru Telefoanee din 2019

iPhone 11 este seria de telefoane pregatite pentru lansare in cursul anului 2019 de catre compania Apple, iar dupa cum se prezinta lucrurile, se pare ca vom avea parte de cateva denumiri destul de neobisnuite. Mai exact, cei de la Apple vor folosi denumirile iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max pentru telefoanele pe care le vor lansa, iar ultima dintre ele este inutil de complicata, si semanand cu ceea ce ar face Huawei, sau alti chinezi.

iPhone 11 are aceasta noutate dezvaluita de catre o companie numita ESR, aceasta avand la vanzare foarte multe accesorii pentru telefoanele Apple, deci cumpara si informatii privind produsele ce urmeaza sa fie lansate. Daca informatiile sunt adevarate, atunci iPhone 11 va fi inlocuitorul actualului iPhone XR, urmand a avea in continuare un ecran LCD de 6.1 inch, dar camera sa va fi una duala, nu tripla, ca in actualele modele.

iPhone 11: Iata NOILE Denumiri CIUDATE pentru Telefoanele din 2019

iPhone 11 Iata NOILE Denumiri CIUDATE pentru Telefoanee din 2019 esr

iPhone 11 Pro ar urma sa inlocuiasca iPhone XS in oferta companiei Apple, iar iPhone 11 Pro Max, dupa cum ii spune numele, ar trebui sa ia locul iPhone XS in oferta pe care americanii o au in momentul de fata. Desi cei de la Apple au mai facut lucruri ciudate in trecut, de aceasta data, cu iPhone 11, par sa fi ales denumiri care nu sunt obisnuite nici pentru ceea ce ar putea crede si cei mai inraiti fani ca ar putea folosi Apple pentru produsele sale.

iPhone 11 ar urma sa aiba si modele din seria Pro deoarece Apple vrea sa puna accent foarte mare pe noile sale camere triple, care ar fi dedicate “profesionistilor” care fac poze si clipuri video. Desigur ca ar trebui sa vedem la seria iPhone 11 camere cu adevarat surprinzatoare pentru a merita o asemenea denumire, iar dupa cum arata lucrurile pana acum, e improbabil ca acest lucru sa se intample, dar Apple ne-a mai surprins.

iPhone 11 va fi prezentat, impreuna cu “fratii sai” in toamna acestui an, cel mai probabil in cursul lunii septembrie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc pe data de 20 septembrie, conform informatiilor cele mai recente.