Huawei MATE 30 Pro. Specificatiile OFICIALE Anuntate pre Lansare

Huawei MATE 30 Pro. Specificatiile tehnice oficiale au fost anuntate pentru noul model de telefon, iata ce va ajunge in versiunea care va fi pusa in vanzare.

Huawei MATE 30 Pro. Specificatiile OFICIALE Anuntate pre Lansare

Huawei MATE 30 Pro. Specificatiile tehnice oficiale ale telefonului au fost dezvaluite cu doar doua zile inainte de lansarea oficiala, iar asta la o zi dupa ce primele imagini de presa cu telefonul au ajuns pe internet. In imaginea de mai jos puteti vedea specificatiile tehnice oficiale pe care Huawei MATE 30 Pro le ofera pentru toti utilizatorii, si puteti observa ca vorbim despre ceva ce stiam inca de acum cateva luni bune, surprizele fiind destul de mici.

Huawei MATE 30 Pro. Noul telefon mobil va avea integrat un chip Kirin 990 de catre compania Huawei, acesta fiind prezentat la inceputul lunii septembrie, dar performantele aduse nu sunt chiar atat de grozave. Pentru Huawei MATE 30 Pro este deasemenea asteptat pentru integrare si un sistem de incarcare rapida de 40W, ceea ce nu e chiar ce am vazut in Huawei Mate X, dar e o imbunatatire fata de sistemul din modelele lansate anul trecut.

Huawei MATE 30 Pro. Specificatiile OFICIALE Anuntate pre Lansare

Huawei MATE 30 Pro. Specificatiile OFICIALE Anuntate pre Lansare specificatii
Lista de specificatii tehnice oficiale pentru Huawei Mate 30 Pro.

Huawei MATE 30 Pro. Bateria de 4500 mAh este deasemenea confirmata de catre imaginea de mai sus, iar desi diferenta fata de modelele anterioare e mica, in combinatie cu noul chip Kirin 990 ar trebui sa conteze. Camera cvadrupla a Huawei MATE 30 Pro va fi compusa din doi senzori de imagine de 40 de megapixeli, unul wide si unul ultra-wide, plus inca unul telephoto de 8 megapixeli, si un senzor de imagine ToF, la fel ca anul trecut.

Huawei MATE 30 Pro. Interesant este ca un sistem wireless de incarcare rapida la 27W va fi deasemenea integrat in telefon, aceasta fiind o premiera pentru dispozitiv, dar in curand o vom vedea si in alte telefoane. In ceea ce priveste RAM-ul, Huawei MATE 30 Pro ar trebui sa aiba intre 8 GB – 12 GB, totul fiind combinat si cu medii de stocare UFS 3.0 foarte rapide, iar asta in ideea de a oferi si performante foarte bune.

Huawei MATE 30 Pro. Lansarea va avea loc in data de 19 septembrie pentru noul telefon, astfel ca in doar cateva zile ii vom afla toate noutatile importante pregatite in ultimul an de zile.