Samsung GALAXY NOTE 10 are Vanzari mai BUNE decat ale S10

Samsung GALAXY NOTE 10 inregistreaza vanzari mult mai mari decat cele ale seriei Galaxy S10, iata cat de cautate au fost telefoanele in ultimele saptamani.

Samsung GALAXY NOTE 10 are Vanzari mai BUNE decat ale S10

Samsung GALAXY NOTE 10 inregistreaza vanzari mai bune si decat cele ale seriei Samsung GALAXY S10, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile in legatura cu noile telefoane vandute de catre coreeni. Conform unor detalii dezvaluite pentru presa locala, Samsung GALAXY NOTE 10 s-a vandut intr-un milion de exemplare in doar 25 de zile, cea mai scurata perioada de timp in care vreun telefon al coreenilor a atins aceasta cifra.

Vorbim despre vanzari din Coreea de Sud pentru seria Samsung GALAXY NOTE 10, acolo unde s-a pus in vanzare doar versiunea 5G a telefonului, dar din cate se pare, a avut succes extrem de mare in randul clientilor. 1 milion de unitati ale Samsung GALAXY NOTE 10 vandute in 25 de zile este un succes neasteptat pentru coreeni, insa cei de la Apple vand atatea unitati ale iPhone 11 Pro in doar cateva ore, dar chiar si asa, realizarea merita laudata.

Samsung GALAXY NOTE 10 are Vanzari mai BUNE decat ale S10

Samsung GALAXY NOTE 10 a reusit sa depaseasca seria Samsung GALAXY S10 cu doar cateva zile, dar chiar si asa, vorbim despre o realizare foarte importanta pentru compania coreeana. Samsung GALAXY NOTE 10 este o serie foarte laudata, iar asta pentru ca vine si cu foarte multe schimbari in comparatie cu modelele anterioare, iar desi pretul de vanzare a crescut substantial fata de seria din 2018, iata ca oamenii l-au cumparat.

“Samsung Electronics Co. a declarat marți că a vândut peste 1 milion de Galaxy Note 10s în Coreea de Sud, ceea ce îl face cel mai rapid smartphone Samsung care a atins punctul de reper. Vânzările Note 10, lansate doar pe modelul 5G pe piața internă pe 23 august, au depășit importanța la 25 de zile de la lansarea sa, Samsung a spus.”

Samsung GALAXY NOTE 10 a avut parte de o perioada foarte scurta de timp pe piata inainte de lansarea iPhone 11 Pro si Huawei Mate 30 Pro, iar coreenii par sa fi profitat din plin de ea pentru a genera vanzari. E greu de spus cum vor evolua lucrurile in continuare din moment ce Samsung GALAXY NOTE 10 nu mai este in centrul atentiei nimanui, iar iPhone 11 Pro pare sa vina cu noutatile dorite de toata lumea, inclusiv pentru camere.

Samsung GALAXY NOTE 10 este totusi un foarte mare pas inainte facut de catre compania Samsung pentru a-si creste vanzarile in segmentul premium, si va fi interesant de vazut ce va mai oferi.