Planeta Venus: Imaginea INCREDIBILA Publicata de catre NASA

Planeta Venus apare astazi intr-o incredibila imagine care a fost publicata de catre NASA, iata ce a fost observat, si cat de mult conteaza pentru noi.

Planeta Venus verde

Planeta Venus este in centrul unei imagini incredibile care a fost publicata de catre NASA pentru intreaga omenire, una care ne arata ceva ce nu vedem prea des in legatura cu aceasta planeta, dar ceva care vine ca o surpriza interesanta. Cei de la NASA au reusit sa publice o imagine care ne prezinta felul in care planeta Venus, Mercur, Luna, si soarele, apar la orizont in momentul in care steaua din sistemul solar apune, si creeaza un efect impresionant.

Planeta Venus este cea care se vede cel mai bine, dintre ea si Mercur, insa se vede intr-o mare masura verde, si intr-o mica masura in plin proces de ardere, totul din cauza felului in care este iluminata de catre soare. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre o prezenta foarte interesanta pentru planeta Venus in ceea ce priveste felul in care ea apare pe cer, iar asta in conditiile in care putina lume are ocazia de a vedea corpul cosmic intr-un asemenea fel.

Planeta Venus: Imaginea INCREDIBILA Publicata de catre NASA

Planeta Venus verde atmosfera

Planeta Venus este vizibila intr-un asemenea mod din cauza modului in care se refracta spre ochiul uman lumina care calatoreste prin atmosfera din spatiul cosmic, astfel ca noi suntem pacaliti in legatura cu felul in care arata intr-adevar corpul cosmic. Pentru foarte multi dintre astronomii amatori este vorba despre o imagine surprinzatoare cu privire la planeta Venus, iar asta in conditiile in care foarte putina lume are ocazia de a vedea planeta intr-un asemenea mod.

Planeta Venus este surprinsa in aceasta imagine cu ajutorul unui telescop care a fost indreptat spre corpul cosmic pentru a putea fi surprins intr-un asemenea mod, si puteti vedea ca imaginea in sine e impresionanta. Atat in cazul felului in care se vede planeta Venus, cat si in cazul in care vedem Mercur, lucrurile stau fix la fel, oamenii de stiinta fiind surprinsi de felul in care oamenii percep cele doua planete prin atmosfera Pamantului nostru.

Planeta Venus nu este vizibila cu ochiul liber intr-un asemenea mod, deci numai prin intermediul unui telescop vom putea sa o vedem intr-o formula de acest gen, poate chiar si in alte culori.