Huawei P50: Primele Imagini Hands-On ne Arata Noul Telefon

Huawei P50 dezvaluit

Huawei P50 apare astazi in primele imagini care ne prezinta noul model de telefon in forma sa aparent finala inainte de a fi lansat, iar daca ele sunt 100% reale, atunci vorbim despre o premiera foarte interesanta. Huawei P50 arata in aceste imagini exact asa precum l-am mai vazut si in alte concepte, deci pentru multa lume nu ar trebui sa fie chiar atat de multe surprize aici, mai ales ca totul arata extrem de similar cu conceptele 3D anterioare.

Huawei P50 are un ecran impunator, care acopera toata partea sa frontala, o singura camera frontala fiind vizibila intr-o perforatie care a fost facuta in partea superior centrala a ecranului. Spre deosebire de celelalte modele lansate inaintea Huawei P50, acest model pare sa arate mult mai bine, ceea ce vine ca o veste extrem de buna, mai ales pentru cei care sunt dornici de un design foarte simplu, si foarte clar, pentru telefoanele de acest gen.

Huawei P50: Primele Imagini Hands-On ne Arata Noul Telefon

Huawei P50 dezvaluit comparat

Huawei P50 are in carcasa un modul mare pentru noua camera, acesta ascunzand senzorii de imagine pe care telefonul ii va avea, si dupa cum ne spun zvonurile de pana acum, acestia urmeaza sa fie foarte importanti. Huawei P50 ar trebui sa vina cu o noua camera care sa o depaseasca pe cea anterioara din toate punctele de vedere, lucru care desigur ca nu e usor de realizat, dar cei de la Huawei ne-au surprins de fiecare data cu telefoanele.

Huawei P50 dezvaluit spate

Huawei P50 este prezentat inainte ca modelul Pro sa apara in imagini pentru toti fanii companiei Huawei care sunt interesati sa cumpere modelele care vor ajunge in perioada urmatoare in magazine. Huawei P50 este un telefon foarte important din foarte multe puncte de vedere, iar imaginile acestea ne arata ca asteptarea va cam merita, mai ales daca vor mai fi si alte surprize importante oferite de catre cei de la Huawei pentru toata lumea in curand.

Huawei P50 ar putea fi si putin mai scump decat modelele oferite inaintea sa, insa prea multe despre asta inca nu am aflat pentru ca nu au fost dezvaluite aceste informatii inca.