DACIA Logan 3: Dotare SPECIALA Lansata Impreuna cu Masinile

DACIA Logan 3 camera

DACIA Logan 3 a fost anuntata in mod oficial pentru toti romanii la finalul anului trecut, iar la inceputul acestui an a fost pusa la vanzare, putand fi precomandata chiar acum de catre toti romanii interesati. Noul model de masina vine cu foarte multe noutati extrem de interesante pentru soferi, si v-am tot vorbit despre ele in diverse randuri, dotarile incluse cu automobilele DACIA Logan 3 fiind cu mult peste cele disponibile pentru versiunile anterioare ale masinilor.

DACIA Logan 3 are disponibila ca dotare, cel putin pentru unele dintre versiunile care sunt vandute acum, o camera pentru supravegherea traficului NEXTBASE 380 GW, ceva ce in versiunile anterioare nu era oferit. Vorbim despre o camera auto pentru supravegherea traficului pe care cei care isi cumpara o DACIA Logan 3 o pot lua impreuna cu masina, ea fiind montata in parbriz, chiar langa oglinda, astfel incat sa poata surprinde cat mai bine tot ceea ce se intampla pe sosea.

DACIA Logan 3: Dotare SPECIALA Lansata Impreuna cu Masinile

DACIA logan 3 camera trafic

DACIA Logan 3 are o camera foarte interesanta disponibila ca dotare suplimentara pentru clientii din toata Romania, iar asta deoarece ea permite conectarea prin WiFi pentru vizualizarea inregistrarilor facute. Camera pentru supravegherea traficului NEXTBASE 380 GW pentru DACIA Logan 3 are deasemenea integrat si GPS, avand lentine 6G pentru camera, si un unghi de vizibilitate de 140 de grade, conform producatorului, deci poate surprinde foarte mult din ceea ce se intampla pe drum.

DACIA Logan 3 are aceasta camera montata din fabrica pe parbriz, astfel ca soferul trebuie doar sa introduca un card microSD pentru a inregistra filmarile, acestea fiind facute in format 1080p, la 60 fps. Mai interesant este ca felul in care a fost gandita aceasta camera face aproape imposibila scoaterea sa de pe parbrizul DACIA Logan 3, dar si scoaterea cardului, astfel ca nimeni n-ar trebui sa aiba acces neautorizat la filmarile inregistrate.

DACIA Logan 3 are aceasta dotare optionala disponibila printre cele pe care orice sofer le poate alege in momentul in care cumpara masina, asa ca trebuie doar sa va uitati cu atentie prin tot ceea ce este disponibil la achizitie.