DACIA Logan 3: Decizia la care NU Se Asteptau Multi Romani

DACIA Logan 3 propulsie

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai importante masini lansate de catre DACIA la inceputul acestui an pentru clientii din toata Romania, dar si din multe tari din Europa, vanzarile fiind surprinzator de bune. Foarte multa lume, inclusiv multi romani, au asteptat cu mare interes DACIA Logan 3, iar asta multumita noutatilor importante pe care masina le-a adus, iar unii inca asteapta lansarea unei versiuni hibride, insa vestile sunt foarte proaste aici.

DACIA Logan 3 are asteptat de catre foarte multa lume un nou model special care ar trebui sa aduca si pentru aceasta versiune o propulsie hibrida, ceva ce va veni pentru prima oara cu modelul Jogger. Desi unii credeau ca Jogger va fi lansata de la bun inceput cu o versiune hibrida, din pacate acest lucru nu se va intampla, iar asta pentru ca abia in 2023 va fi pus in vanzare, cu cel putin un an de zile mai tarziu decat momentul in care vor incepe vanzarile pentru modelele obisnuite.

DACIA Logan 3: Decizia la care NU Se Asteptau Multi Romani

DACIA Logan 3 ar putea avea o versiune hibrida abia in cursul anului 2024, daca DACIA va decide sa ofere versiunea Jogger cu aceasta modificare abia din anul 2023, deci asteptarea va fi una foarte lunga. Desigur ca atunci va fi lansat inclusiv Duster 3, deci am putea avea si o DACIA Logan 3 cu propulsie hibrida, mai ales ca vor fi 3 ani de la lansarea modelului actual, iar un Sandero 3 cu propul sie hibrida este deasemenea posibil sa apara tot pe atunci.

DACIA Logan 3 ar mai putea avea parte si de alte schimbari importante pana atunci, iar aceasta propulsie hibrida ar putea veni impreuna cu un mode facelift, ceva logic la atatia ani dupa lansarea modelului principal. Desigur ca deocamdata nu exista indicii clare cu privire la planurile finale ale producatorului, dar presa din Franta a zvonit ca un model hibrid al DACIA Logan 3 va fi lansat la un moment dat de catre compania romaneasca la un moment dat.

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai populare masini vandute in Romania, dar si in alte tari din Europa, deci ne putem astepta la multe surprize pregatite de catre producatorul roman.