DACIA Duster 2021: Veste foarte Proasta pentru Noile Modele

DACIA Duster 2021 siguranta

DACIA Duster 2021 urmeaza sa fie anuntata in mod oficial in cursul acestei luni, cel mai probabil aproape de Paste, insa din pacate urmeaza sa vina si cu o veste proasta pentru cei care se asteptau la schimbari destul de mari. Mai exact, se pare ca DACIA Duster 2021 nu va fi lansata cu chiar toate noutatile majore care au fost implementate pentru Logan 3 si Sandero 3, mai exact nu vom vedea sistemul de franare automata in caz de impact.

DACIA Duster 2021 nu va avea acest sistem de siguranta implementat de catre cei de la DACIA pentru clientii care vor cumpara noile sale masini, ceea ce este o veste proasta pentru ca acest sistem e gandit sa-i ajute pe soferi. E desigur vorba despre costuri, pana la urma, pentru ca a implementa acest sistem inseamna a creste costurile de productie ale masinii, si implicit pe cele de vanzare, lucruri pe care desigur ca DACIA nu si le prea permite in momentul de fata.

DACIA Duster 2021: Veste foarte Proasta pentru Noile Modele

DACIA Duster 2021 va veni totusi cu alte elemente din Logan 3 si Sandero 3, cum ar fi farurile, sau sistemul de infotainment, ambele foarte importante pentru cei care sunt dornici sa vada schimbari majore pentru masini. In aceeasi masura, cutia de viteze cu dublu ambreiaj va fi deasemenea integrata de catre cei de la DACIA pentru DACIA Duster 2021, si asta tot pentru a face experienta de condus una cat se poate de buna pentru soferi.

DACIA Duster 2021 va avea cam aceleasi lucruri pe care le stim deja din modelele actuale, ele fiind foarte populare pana la un punct, dar era nevoie de un upgrade pentru anumite dotari din moment ce vorbim despre un model facelift. Da, e adevarat ca aceste modificari nu sunt dintre cele mai importante, insa DACIA Duster 2021 vine totusi cu destule noutati care sa atraga atentia oamenilor astfel incat vanzarile sa mai si creasca in cursul anului 2021.

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie lansata in reprezentante undeva prin toamna acestui an, insa deocamdata nu e foarte clar exact la ce data, lucru care n-ar trebui sa surprinda in vreun fel, sau altul.