DACIA Duster 2021: Problema MAJORA pentru Noile Modele de SUV

DACIA Duster 2021 suspendare

DACIA Duster 2021, versiunea cu facelift a seriei de SUV-uri vandute de catre DACIA, are probleme serioase in momentul de fata, iar asta din cauza unei probleme globale mult mai mari care are legatura cu penuria de semiconductori. V-am spus deja ca zilele trecute uzina DACIA de la Mioveni si-a inchis portile timp de 48 de ore din cauza penuriei de semiconductori, iar productia DACIA Duster 2021 a fost afectata pentru ca masinile sunt asamblate acolo.

DACIA Duster 2021 era livrata foarte greu de DACIA inainte de aceasta oprire, alte 5 zile de oprire fiind impuse la inceputul lunii septembrie, iar toate aceste probleme au dus la o lansare cu livrari de masini care se intindeau pana in februarie 2022. Acum ca DACIA a fost fortata sa opreasca iar productia, si probabil va mai lua decizii similare in lunie urmatoare, este de asteptat ca livrarile unitatilor DACIA Duster 2021 comandate deja sa fie si mai mult ingreunate.

DACIA Duster 2021: Problema MAJORA a Noilor Modele de SUV

DACIA Duster 2021 ar putea ajunge sa fie livrata chiar si prin martie, sau aprilie, daca penuria de semiconductori va continua si va mai forta inchiderea fabricilor chiar si pentru doar cateva zile in octombrie, sau noiembrie. Toti producatorii auto se confrunta cu probleme de acest gen in momentul de fata, iar DACIA Duster 2021 este doar unul dintre modelele de top ale producatorului roman care sunt afectate de ceea ce se intampla in momentul de fata.

DACIA Duster 2021 este unul dintre cele mai populare modele de masini pe care cei de la DACIA le vand in momentul de fata in Romania, astfel ca exista cerere mare pentru masini, dar e nevoie si de componente pentru ca ea sa fie fabricata in cantitatile dorite de clienti. Cei de la DACIA se lupta sa adune suficienti semiconductori pentru a-si continua productia fara probleme in aceasta perioada, insa ramane de vazut in ce masura vor reusi sa faca acest lucru si cu DACIA Duster 2021.

DACIA Duster 2021 poate fi cumparata in momentul de fata de catre oricare dintre romanii care sunt interesati de noul model de masina, asa ca ramane sa vedem cum vor evolua datele de livrare pentru automobile.