DACIA Duster 2021: Anuntul OFICIAL pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 2021 vanzare

DACIA Duster 2021 este noul model de SUV cu care producatorul roman DACIA ataca pietele internationale, masina fiind prezentata in cursul lunii iunie de catre companie, iar acum vine o veste grozava. Mai exact, DACIA Duster 2021 este disponibila acum pentru comanda pentru toti romanii care sunt interesati sa cumpere versiunea facelift a modelului vechi de aproape 10 ani, iar in luna septembrie primele masini vor ajunge in reprezentante.

DACIA Duster 2021 a fost anuntata oficial in luna iunie de catre cei de la DACIA cu multe noutati interesante in raport cu modelul anterior, dar fara schimbari majore care sunt asteptate in generatia a 3-a. Lunile au trecut, productia DACIA Duster 2021 a inceput in ciuda problemelor cu stocurile de semiconductori, iar acum am ajuns in punctul in care masinile ajung in reprezentantele din tara si pot fi testate, iar livrarile catre clienti incep de luna viitoare.

DACIA Duster 2021: Anuntul OFICIAL pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 2021 va ajunge la clientii romani care au comandat-o undeva in cursul urmatoarelor saptamani, dar deocamdata nimeni nu stie foarte clar o data la care va incepe acest nou proces. Nu se stie nici cand veti putea testa DACIA Duster 2021 intr-o reprezentanta apropiata, asa ca va trebui sa discutati cu cea la care sunteti interesati sa testati o masina pentru a afla cand anume veti putea face acest lucru, deci e posibil sa mai asteptati pana veti putea face un test drive.

DACIA Duster 2021 este vanduta la preturi care incep de la 14.100 de euro pentru modelul cel mai ieftin, iar desigur ca de aici preturile doar cresc cu repeziciune, totul in functie de motorizarea si dotarile alese. DACIA Duster 2021 inca este oferita in versiune cu transmisie 4×4, dar si cu motoare pe motorina, insa doar anumite modele le au disponibile, in timp ce pentru restul se ofera exclusiv motoarele pe benzina, sau benzina si GPL, pentru cei interesati.

DACIA Duster 2021 ajunge sa coste chiar si 21.000 de euro daca alegeti modelele de top, cu cele mai multe dotari, asa ca in functie de ceea ce va intereseaza, puteti beneficia de o experienta buna.