DACIA Duster 2021: Model EXCLUSIV Lansat pentru Clienti Acum

DACIA Duster 2021 camioneta

DACIA Duster 2021 a fost lansat in toamna acestui an de catre cei de la DACIA, insa iata ca la foarte scurt timp dupa aparitia primelor modele avem un altul nou despre care mai nimeni nu a stiut nimic pana in momentul de fata. Mai exact, cei de la DACIA au decis sa lanseze o versiune exclusiv a DACIA Duster 2021 care se numeste Commercial, iar dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, vorbim despre o versiune speciala de transport.

DACIA Duster 2021 are in aceasta versiune Commercial disponibil un SUV care sa fie o alternativa pentru cei care nu vor sa cumpere vechiul model tip camioneta, si sunt intresati de versiunea facelift, dar cu spatiu mai mare de transport. Puteti vedea ca practic modelul normal are scaunele din spate scoase pentru a exista mai mult loc pe care sa poata fi plasate orice fel de obiecte care vor fi transportate de catre detinatorii masinilor.

DACIA Duster 2021: Model EXCLUSIV Lansat pentru Clienti Acum

DACIA Duster 2021 camioneta spate

DACIA Duster 2021 in versiunea aceasta Commercial este o masina excelenta pentru cei care au nevoie de un SUV cu care sa transport o varietate de lucruri, chiar daca spre deosebire de versiunea veche camioneta exista unele limitari. Pe de alta parte, orice este transportat de catre clientii DACIA Duster 2021 in versiunea Commercial va fi protejat de intemperii, insa acesta este un compromis pentru un spatiu mai limitat de stocare in masina.

DACIA Duster 2021 camioneta transport

DACIA Duster 2021 este impartita in versiunea Commercial in doua modele care au denumirea Essential si Comfort, iar deocamdata se pare ca ele ar fi vandute doar in Marea Britanie pentru clientii interesati de o masina de acest gen. Ideea de a transforma DACIA Duster 2021 intr-o masina de acest gen nu este tocmai rea, mai ales ca exista destui oameni care cauta SUV-uri cu ajutorul carora sa poata transporta si obiecte mari, sau multe, oriunde au nevoie.

DACIA Duster 2021 este disponibila pentru achizitie inclusiv in Romania, unele masini ajungand si in reprezentante, insa acest model Commercial deocamdata nu face parte din oferta pentru tara noastra.